Bilal'in isyanı

Bilal'in isyanı
Letonya önünde A Milli Takımımız’ın tek golünü atan Bilal Kısa maçtan sonra kaçan goller nedeniyle adeta isyan etti.

Letonya önünde A Milli Takımımız’ın tek golünü atan Bilal Kısa maçtan sonra kaçan goller nedeniyle adeta isyan etti. Ay-yıldızlı forma altında ilk golünü Riga deplasmanında kaydeden tecrübeli futbolcu, “İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Çok üzgünüz. Çek Cumhuriyeti maçında da kaçmaz denilen golleri kaçırdık. Saha içinde ve dışında birlik, beraberliği sağlamamız lazım. Sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Yine yenemedik

A Milli Takımımız, Letonya karşısındaki şanssızlığını dün gece de kıramadı. Ay-yıldızlılar, Baltık ülkesi önünde üst üste 4. maçta sahadan galibiyetle ayrılamadı. Milliler, Euro 2004 play-off turunda deplasmanda 1-0 yenildiği Letonya ile İstanbul‘da 2-2 berabere kalarak, finalleri kaçırmıştı. Geçen yıl İstanbul’da oynanan özel maçta da rakibiyle 3-3 berabere kalan Türkiye, Letonya karşısındaki ilk ve tek galibiyetini 1924 yılında 3-1’lik skorla rakip sahada elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.