İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Bir de 11 kişi oynasaydık

Bir de 11 kişi oynasaydık

Evet, maçtan sonra Konyaspor’un ikinci başkanı Selçuk Aksoy’un da dediği gibi artık maçtan önce büyük takımların basın açıklaması yapması moda haline gelmişti. Ama biz Konya şehri olarak maçın hakemi Fırat Aydınus olunca diğer hakemlere oranla daha adil bir maç yöneteceğini düşünmüştük.

Maça da iyi başlamış top çevirerek Fenerbahçe’nin baskısını kırmaya çalışıyorduk. Hep adalet deyip, adalet kavramını üstte tutuyorduk. Daha maçın başında Skrtel’in Zuta’ya yapmış olduğu pozisyona sarı kart çıkınca adalet sorgumuz artmaya başladı. Daha sonra Jahovic’in çok affedersiniz yere yatıp ayağı kırılmış gibi yanıp dönen Sadık’ın hareketlerine kanan Aydınus direk kırmızı kartı çıkardı. Bunda bizim oyuncularımızın ya da takım kaptanımızın da hatası var. Sadık’a yapılan faule Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel kendi ceza sahası içinden koşarak hakemin yanına gidip hareketler yapması da kırmızı kartı tetikledi. Ama Zuta’nın pozisyonunda hiçbir Konyasporlu oyuncu hakeme itiraz etmedi. Biraz da suç bizde diye düşünüyorum.

Şunu da unutmayalım İstanbul takımları ağlaya ağlaya maç almayı adet edindiler. Ama Anadolu takımları olmasa onlar da bir hiç. Bunu öyle ya da böyle fark edecekler. Başlığımda da belirttiğim gibi eğer maçı on bir kişi tamamlasaydık skor çok farklı olabilirdi. Neyse sağlık olsun önümüzde zor bir Kayseri maçı var. Onlar da bizim gibi yenilmezlik serisi yakaladı. İnşallah evimizde oynayacağımız iki maçı kazasız kazanıp yukarıyla puan farkını kapatırız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR