Birlik oldular

Birlik oldular
Ligde yaşadığı kötü gidişi evinde oynayacağı Pınar Karşıyaka maçıyla sonlandırmak isteyen Torku Konyaspor’da tüm camia kenetlendi. İkinci Başkan Targun Polat, zor bir dönemden geçtiklerini söylerken en kısa sürede toparlanacaklarını vurguladı

Pazartesi günü sezonun en kritik maçlarından bir tanesine çıkmaya hazırlanan Torku Konyaspor Basket’te tüm camia birlik oldu. Ligin zorlu rakiplerinden Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek Dev Kartallar, kötü gidişatı taraftarlarının da desteği ile bu maçta durdurmak istiyor. Başantrenör Aziz Bekir ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenmanlar büyük bir ciddiyet ile sürdürüldüğü görüldü. Boşnak antrenör, hem savunma hem de hücum organizasyonlarını geliştirmek adına oyuncularını yakından takip ederek uyarılarda bulunuyor. Pınar Karşıya maçına her anlamda hazır olmak isteyen temsilcimiz, Pazar gününe kadar çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecek.

HABER BEKLENİYOR…

Diğer yandan transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Torku Konyaspor, teklif verdiği oyunculardan haber bekliyor. Brazelton’dan boşalan koltuğu kuvvetli bir isim ile doldurmayı amaçlayan yeşil-beyazlı kulüp, bir iki gün içerisinde transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor. Pazartesi günü oynanacak Pınar Karşıyaka maçına yeni oyun kurucusu ile başlamayı düşünen temsilcimiz, ardından uzun arayışlarına ağırlık verecek.

“ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

Torku Konyaspor Kulüp 2. Başkanı Targun Polat, ligin 11. haftasında Pınar Karşıyaka ile oynayacakları maçın önemine değindi. Konya’da Pazartesi günü Pınar Karşıyaka ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu ifade eden Targun Polat, “Kendimize olan güvenimizin geri gelmesi ve tekrar aya kalkmak için bir galibiyete ihtiyacımız var. Zor bir dönemden geçiyoruz. Kadromuzda eksiklerimiz var, antrenörümüzün verdiği rapor üzerinden transfer için çalışmalarımız sürüyor. Geçen hafta oynadığımız ve son saniye basketi ile kaybettiğimiz maçta sergilediğimiz mücadele bizleri umutlandırdı. Şimdi taraftarımızla, yönetimimizle, oyuncu ve teknik heyetimizle birlik olma zamanı. Takımımızın tekrar toparlanarak seri galibiyetler elde edeceğine inanıyoruz” dedi. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.