Birlikten ‘galibiyet’ doğar

Birlikten ‘galibiyet’ doğar
Evinde Daçka’yı ağırlayacak olan Torku Konyaspor’da Başkan Yardımcısı Kerem Öten, morallerin üst düzeyde olduğunu belirtti. Sezona hedefsiz bir şekilde başladıklarını da söyleyen Öten, maç maç düşünerek yollarına devam ettiklerini vurguladı

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü evinde Darüşşafaka Doğuş’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu zorlu maç öncesi Torku Konyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten gazetemize önemli değerlendirmelerde bulundu. Ligde güzel bir çizgi yakaladıklarını ifade eden Öten, yönetim, teknik heyet ve oyuncuların morallerinin yerinde olduğunu da belirtti. Taraftarları maça davet eden Öten, zorlu Daçka maçında tribünleri dolu görmek istediklerini söyledi.

AVANTAJIMIZI KULLANMALIYIZ

“Mütevazı bir bütçe ile başladığımız bu zorlu ligde aldığımız galibiyetler bizi çok mutlu ediyor” diyerek sözlerine başlayan Öten, şöyle devam etti. “Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Oynadığımız dört maçın üçünü kazandık. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyor. Takımımız, Fenerbahçe karşısında tarihi bir galibiyet aldı. Ardından Uşak Sportif ve son olarak Ankara TED Kolejliler’i yenerek çıkışını sürdürdü. Önümüzde önemli bir Darüşşafaka Doğuş maçı var ve bu maçı da galibiyetle bitirebilmenin hesaplarını yapıyoruz. Rakibimizin gücünün farkındayız fakat bizler de evimizde oynayacağımız bu maçın avantajını kullanıp iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz.”

HEDEFİMİZ YOK!

Sezona flaş bir giriş yaparak başladıklarını ifade eden Öten, bu konuda hedeflerinin değişmediğini açıkladı. Öten, “Hedefimiz yok. Takımımız iyi gidiyor fakat play-off gibi bir hedef koymak doğru değil. Bizler galibiyet aldığımızda seviniyoruz fakat bir sonraki maça odaklanmak zorundayız. Maç maç düşünüp alacağımız skorlarla yola devam etmeliyiz. Ligde haddimizi bilerek oynuyoruz. İlk yarıyı en az 6 galibiyetle bitirerek ikinci yarıda avantajımızı kullanmak istiyoruz” dedi.

TARAFTARLARA DAVET

Henüz ligin başında olduklarını ve büyük bir eksiklilerinin destek olduğunu söyleyen Kerem Öten, bu konuda Konyalı sporseverlerin daha duyarlı olmalarını istedi. Bu sezon evlerinde iki maç oynadıklarını, bu maçlarda dolu tribünler görememelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Öten, taraftarı Darüşşafaka maçına davet etti. Öten, “Pazar günü Darüşşafaka ile zorlu bir mücadeleye çıkacağız ve bu maça taraftarlarımızı artık görmek istiyoruz. Maçın biletlerini 5 TL olarak açıkladık. Şu an Euroleague’de Türkiye’yi temsil eden ve takımında önemli yıldızları olan Darüşşafaka maçını taraftarlarımız sadece 5 TL’ye izleyebilecekler. Üstelik bu maçın geliri de kulübe değil kimsesiz çocuklar vakfına bağışlanacak. Bizler yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tüm sporseverlerin de bizlere destek vermesini istiyoruz. Taraftarlarımızın maça nasıl etki ettiğini çok iyi görüyoruz. Onlar da bu güçlerinin farkında olsunlar ve bizi desteklemeye gelsinler. Onların itici gücü ile Darüşşafaka Doğuş maçını kazanacağımıza inanıyoruz” diyerek taraftarların yeniden salona gelmelerini istedi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.