Bu da scooterlu maganda! Konya'da 90 kilometre hızla seyrederek araçları solladı

Bu da scooterlu maganda! Konya'da 90 kilometre hızla seyrederek araçları solladı
Konya’da şehir içi trafikte yaklaşık 80-90 kilometre hızla ilerleyip araçları sollayan scooter sürücüsü, hem kendi canını hem de yoldaki diğer sürücüleri riske soktu.

Konya'da kasksız bir scooter sürücüsü, trafikte yaklaşık 80-90 km hızla araçları sollayarak hem kendi hayatını hem de diğer sürücüleri tehlikeye atarken, bu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İHA'nın haberine göre; Konya'da caddede akan trafikte önüne gelen araçları yaklaşık 80-90 kilometre hızla sollayarak giden scooter kullanıcısı, hem kendisini hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı.

iha-20250802aw509915-1-t.jpg

iha-20250802aw509915-2-t.jpg

Olay, dün akşam saatlerinde Mehmet Akif Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeni Sille Caddesi istikametinden Eski Sanayi istikametine seyir halinde olan kasksız elektrikli scooter sürücüsü saatte yaklaşık 80 ile 90 kilometre hızla araçları sollayarak trafikte seyretti. Hem kendi canını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atan scooter sürücüsü, yanından geçtiği araç sürücülerini de şaşırttı. Hızla akan trafiğin içerisinde ilerleyen scooter sürücüsünün araçların arasından gözden kaybolduğu anlar başka bir araçta çekim yapan vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

iha-20250802aw509915-3-t.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.