Uğur Özteke

Uğur Özteke

BU MİLLET BU KADAR DİKKATLİ İŞTE!

BU MİLLET BU KADAR DİKKATLİ İŞTE!

Allah’ıma şükürler olsun ki bugüne kadar mesleğimiz ile ilgili öyle pek mahcup olmuyoruz. Bunu asla bir kibir gurur vesilesi olarak söylemiyoruz. Bunların iyi şeylerin bile birer imtihan olduğunu asla unutmadık, unutmayacağız inşallah.

Ancak her fırsatta bir şeyin altını çizerek iddia ediyoruz…

PUSULA Gazetesinin, PS LİFE dergimizin, PRESTİJ Dergimizin, internet sayfalarımızın okuyucuları, takipçilerimizin bizim gönül dostlarımız olsalar da, bizim ailenin birer ferdi olarak gözümüz kulağımız sesimiz olsalar da bizim kitlemiz bu şehrin en dikkatli kesimidir.

Evet, onları da zaman zaman üzüyoruz. Hatta en başta ben onları kırıyorum. Ancak sizler o kadar kocaman yürekli güzel insanlarsınız ki hemen bizi affedip yeniden yüreğinize basıyorsunuz.

Bakın iki gün önce siyasetin şehri yöneten isimlerin arasında yer alan, ekonomik olarak Konya başta olmak üzere Ankara’da bile büyük büyük işler yapan bu şehrin güzel insanlarından birisi aşağıdaki fotoğrafı bize gönderdikten sonra

foto-1-271.jpg

 

Abi hangisi doğru bu kardeş ülkenin gerçek doğru ismi bizim bildiğimiz gibi Azerbaycan mı, yoksa buraya yazıldığı gibi Azerbeycan mı?

Bizi bu konuda bir aydınlatsan:))

…………

Vallahi bilgisayara girdim baktım. Bu işte yani bizimkilerde bir yanlışlık var gibi.

Biz elçilik görevimizi yaptık. Şimdi bekleyip göreceğiz.

AK KARATAY BİR FARKLI

Referandum şahsen beni sıktı. İşimizi gücümüzü heyecanımızı frenliyor. Tamam bu işi siyasetçiler yapsın, hadi emekli büyüklerimiz de yapsın çünkü bu büyüklerimizin deşarj olmaya, bilgi ve birikimlerini paylaşmaya ihtiyaçları var ancak bilen bilmeyen her kesimin konuşmuş olmak için evet ya da hayır demek için konuşmasını dinlemekten yoruldum. Hatta sıkıldım.

Gerçi bir şeyi samimi olarak ifade etmek gerekirse siyasiler de bu işten yılmış vaziyetteler.

Ancak dam alçak değnek kalkmıyor misali bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete herkes kendi işini en iyi yapıp notunu almak istiyor.

Önceki gün Karatay Belediye Başkanı Sayın Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç abimiz, ilçe yöneticileri gençlik kollarından gençler kalabalık bir partili grubunu ağırladık.

İşin doğrusu ne onlar bize niye EVET denmesi gerektiğini anlatıp bizi sıktılar ne de biz bu konuya girdik. Samimi uzun sohbette biz Karatay’ı şehrimizi ve ülkemizi konuştuk. Hem de Konyaspor’undan Milli Eğitim’e kadar.

Ben bu insanları sadece iki gün öncesi için değil tanıdım bildiğim günden bu yana seviyorum. Ve başarılı olmalarını da yürekten temenni ediyorum.

REMZİ AY VE EKİBİNİ KUTLARIZ

ASKF geçen hafta olağan genel kurulunu yaptı ve güven tazeleyerek “yola devam” dedi. Remzi abimizi taa eski MEDAŞ’tan spordan da belki 40 yıldır tanırım. Mütevazı yapısı, ağır başlılığı, olgunluğu, kibarlığı aldığı işi eksiksiz yapması tuttuğunu da koparması ile her geçen gün kendisini yenileyip güçlendirerek bugünlere geldi. Ama son yıllardaki performansında Sayın Genel Müdürümüz Mehmet Baykan Bey’in tedrisatından geçmesinin büyük farkı var.

Biz bu vesile ile Sayın Başkanı, Sayın Ay’ı ve güçlendirilmiş yeni ekibini tebrik ederiz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Hangi adamın oğIu oIursan oI, terbiye öğren! Bu güzeIIik seni, başka asaIete muhtaç etmez

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Araçlarının üzerinde falanca SÜRÜCÜ KURSU yazılı otomobillerin sürücüleri nerede olurlarsa olsunlar trafik kurallarına örnek olacak şekilde uydukları zaman daha iyi ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR