Cem Yılmaz'a Şok Gönderme!

Cem Yılmaz'a Şok Gönderme!
Seda Sayan'dan Cam Yılmaz'a flaş gönderme... Ünlü sanatçı Cem Yılmaz'ın filminde oynamak istiyor ama kurallarıyla da şok ett

Seda Sayan'dan Cam Yılmaz'a flaş gönderme... Ünlü sanatçı Cem Yılmaz'ın filminde oynamak istiyor ama kurallarıyla da şok etti.

Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden Seda Sayan, katıldığı bir programda yaptığı itiraflarla olay oldu. Arda Turan açıklamalarıyla dikkat çeken Sayan'ın Cem Yılmaz'dan isteği gündeme oturdu.

SEDA SAYAN'DAN SÜRPRİZ İSTEK

Katıldığı radyo programında bir komedi filminde oynamak istediğini söyleyen Seda Sayan, Cem Yılmaz’a mesaj gönderdi: “Beni yeni filminde oynat ama sevişmem!” Önceki gün ‘Gezegen Mehmet’in radyo programına katılan Seda Sayan, ilginç açıklamalar yaptı. Hayranlarına yeni yılda sürprizlere hazır olmalarını söyleyen Sayan, planları arasında bir komedi filminin bulunduğunu belirtti. 
 “Cem Yılmaz’a beni yeni filminde oynat diyorum. Çok keyifle oynarım” diyen Seda Sayan, neden komedi filminde oynamak istediğini de şu sözlerle anlattı: “Benim de kurallarım var; soyunmam, öpüşmem, yatağa girmem.” 

ARDA TURAN SEVGİSİ

Oğlu Oğulcan Engin ile futbolcu Arda Turan’ın yakın arkadaş olduklarını söyleyen Seda Sayan, “Arda, ikinci oğlum gibi, onu çok seviyorum... UEFA yılın en iyi 11 futbolcusunu seçiyor, Oğulcan da bir destek kampanyası başlattı, herkesi oy vermeye davet ediyor” dedi.

KURALLARINI AÇIKLADI

Cem Yılmaz’a “Beni filminde oynat” diye çağrıda bulunan Seda Sayan: “Benim kurallarım var; soyunmam, öpüşmem, yatağa girmem... Onun için komedi filmi istiyorum” dedi. Seda Sayan, Kral FM’de ‘Mehmet’in Gezegen’i adlı programa katılarak Mehmet Akbay’ın sorularını yanıtladı.

CEM'İN PEŞİNE DÜŞTÜ

Yeni yılda sadece arabesk şarkılardan oluşan yeni bir albümle sevenleriyle buluşacağını belirten Seda Sayan, sevenlerinin sürprizlere hazırlıklı olmasını söyledi. Bir komedi filminde oynamak istediğini belirten şarkıcı, Cem Yılmaz’a da çağrıda bulundu. Sayan, “Cem Yılmaz’a ‘Beni yeni filminde oynat’ diyorum. Çok keyifle oynarım Cem’in filminde. Kurallarım var; soyunmam, öpüşmem, yatağa girmem. Ben onun için komedi filmi istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.