Uğur Özteke

Uğur Özteke

CHP Araba Zincirini Kurmuş

CHP Araba Zincirini Kurmuş

Geçtiğimiz günlerde iki CHP’li konuğumuz vardı. Birisi CHP Konya milletvekili Sayın Atilla Kart, diğeri Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan idi. CHP’nin Konya’daki oy potansiyeli ne olursa olsun Sayın Kart çalışma temposu ile bugün AK Parti cenahındaki pek çok ismin takdirini kazanmış bir isimdir. Kimse alınmasın ama öyle AK Partililer biliyorum ki, “Bizim Şöyle Atilla Kart gibi bir vekilimiz” derler. Sayın Kart Numune Hastanesi inşaatının bir türlü belirtilen zamanda tamamlanamaması ile ilgili iddialarını yeniliyordu. Atilla Bey TBMM’de hastane inşaatı ile ilgili verdiği soru önergelerini göstererek, “Vallahi millet kandırılıyor. Şehrin göbeğinde bu hastaneye acil ihtiyaç var. Ama buradaki gecikmelerin ardında büyük rant işi var” diyordu. Biz de gazete olarak Atilla Bey’in bu iddialarını bildiğiniz gibi pazartesi günü vermiştik.

Bu iş Atilla Bey’in derdi idi. Ama diğer konuğumuz Dursun Bey’in derdi ise biz idik (!)

Evet CHP’nin bir seçim minibüsünün halini daha önce yazdığım gazetede fotoğraflı olarak yazmış, durumu da eleştirmiştim.

İşte Dursun Bey eline aldı kağıdı kalemi başladı yazmaya. CHP İl teşkilatı 18 kişilik tam donanımlı bir minibüsü alarak çalışmaları başlatmış. Bu modern aracın dışında yine çok amaçlı 8 kişilik bir araç, Selçuklu ilçesi için 10 kişilik bir araç devreye girmiş. Meram, Ereğli, Karapınar, Seydişehir, Akşehir için alınan modern yeni araçlarda bugünlerde devreye giriyormuş.

Uzun lafın kısası. Hani biz CHP’nin hurdaya çıkan tek aracından söz etmiştik ya. Evet il teşkilatı bu konuda düğmeye basmış, anladığımız kadarı ile de bize epey kızmış ve yukarıda belirttiğimiz araç filosunu kurmuş. O zaman eleştirmiştik. Şimdi de kendilerini tebrik ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

CUMHURİYET MAHALLESİNDEKİ O BÜFE İÇİN İŞLEM YAPILMIŞ

Cumhuriyet Mahallesi Eyüp Sultan caddesinde amacı dışında kullanıldığı iddia edilerek fotoğrafları ile Belediyeye yapılan şikayetler üzerine Selçuklu belediyesi vatandaşların bu şikayetini yerinde bulmuş ve yıkım işlemi yapılmış. Biz de Eyüp sultan Caddesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız adına belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz.

1801026_10201356935792359_487670310_n.jpgKARAPINAR YAYLARINDA TRAFO HIRSIZLIĞI

Karapınar yaylarında ilçeye 3-10 km mesafelerde bir trafo hırsızlığı iddiası aldı başına gidiyor. Bu konuda bizi arayan Karapınarlı dostlarımız oldukça sıkıntılılar. İddialara göre hırsızlıklar son iki aydır artmış. Bölgede çalınan yağların, bakır tellerin nereye ve nasıl gittiğini bize soran Karapınarlılar şimdi polisten yardım istiyorlar. Biz de burada ki vatandaşlarımız adına polis müdürlerimizden yardım istiyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Sevgi varsa hayat vardır.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Otogarın arka girişindeki kavşağa girerken şehirlerarası otobüslere yol verdiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR