CHP heyetinden cezaevi ziyareti

CHP heyetinden cezaevi ziyareti
Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba başkanlığındaki heyet, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Boydak Holding yöneticileri Hacı ve Memduh Boydak'ı cezaevinde ziyaret etti

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Cezaevi Komisyon Sözcüsü Veli Ağbaba başkanlığındaki heyet, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Boydak Holding yöneticileri Hacı ve Memduh Boydak'ı cezaevinde ziyaret etti.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, iki kardeşin tutuklu bulunduğu Sincan 1 No'lu F Tipi Cezaevi'ne gelen Ağbaba ile Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ve Kayseri Milletvekili Çetin Arık, ziyaretin ardından bir rapor hazırladı.

Raporda, beraber kalmak istemelerine rağmen Hacı ve Memduh Boydak'ın ayrı koğuşlara yerleştirilmesinin keyfi bir uygulama ve tecrit olduğu savunuldu.

Hacı ve Memduh Boydak'ın "yaptıkları yatırım ve yardımlara" ilişkin CHP heyetine verdiği bilgilerin de bulunduğu raporda, Memduh Boydak'ın, "Biz her yere yardım ettik. Alevilerden cemaate kadar yardım ettik. Suçumuz hayır yapmak. Yardımseverlik ve hayırseverlik şu an tutuklu. Devletin bizi terör örgütü saymadığı bir dönemde yaptıklarımız vatandaşa aktarılmıyor" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.