CHP’li Tuzlukçu Belediye Başkanı Akbuğa, AK Partili esnafa özür mü diletti?

CHP’li  Tuzlukçu Belediye Başkanı Akbuğa, AK Partili esnafa özür mü diletti?
 S. Yazı İşleri Müdürü
CHP’li Tuzlukçu Belediye Başkan Akbuğa'nın AK Parti kongresine katılan bir esnafa özür diletip sözde tevbe ettirdiği iddiasıyla sosyal medyaya düşen görüntülere tepki yağdı

CHP’li Konya Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'nın AK Parti kongresine katıldığı gerekçesiyle bir esnafa kendisinden özür dilettirip sözde tövbe ettirdiği iddiasıyla soayal medyada paylaşılan videoya tepki yağdı.

Göüntülerde bir kişinin "Başkanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin, ekmeğimizi verdi tekrar" dediği videoyu çekenin de "ben ettim sen etme" diye kouşması yönünde telkinde bulunduğu görülüyor.

DOĞRUYSA, YETKİLİLER GÖREVE

Sosyal medayada gündem olan görüntüler sonrası "bu ne cüret, bu nasıl rezalet" şeklnde tepkiler gelirken yetkililer göreve çağrıldı. Belediyeden veya Akbuğa'dan şu ana kadar bir açıklama yapılmadı.

untitled-2.jpg

asds.jpg

untitled-1.jpg

untitled-1-001.jpg

untitled-1-002.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum