Uğur Özteke

Uğur Özteke

CUMHURBAŞKANI GELİYOR

CUMHURBAŞKANI GELİYOR

Ben yaşlandıkça biraz daha farklı oluyorum. Ha iyi mi oluyorum kötü mü oluyorum onu bilemiyorum. Sanki daha çabuk kızıyor ya da daha sulu göz oluyorum gibi ama bir yandan da gittikçe empati yapmayı öğreniyorum.

Mesela daha iki gün önce polislerimize ve zabıtamıza sitemimizi iletmiştik yaa.

Bakın şimdi gördüğümüz bu kareler ile de yine kendilerine minnet duygularımızı ileteceğiz.

 

foto-1-374.jpgfoto-2-330.jpg

Bu ne demek diyorsanız konuyu açalım.

Büyükşehir Trafik Zabıtası hem otobüs duraklarına yapılan uygunsuz parkları engelliyormuş hem de otobüse binmeye çalışan engelli vatandaşlara resmen böyle yardımcı oluyormuş.

İşte insanlık bu olsa gerek dedirten iki görüntü.

Zabıtanın başkanından en alttaki çalışanlarına sonsuz teşekkür ve saygılarımızı sunuyoruz.

Tabii bunlarında en başında olan Tahir Akyürek Başkanımıza.

Hani iki gün önce zabıtaya sitem etmiştik ya. Onun da gerekçesini öğrendik.

Şöyle ki zabıta okullar açılınca çok yoğun öğrenci servisi denetimine girmiş. Biliyorsunuz Türkiye’nin dört bir yanında korsan öğrenci servisleri ile ilgili haberler geliyor. Dahası ölüm haberleri geliyor. Ülke genelinde ciddi bir sorun olan korsan servisler ile C plakalı araçları okul önlerinde güzergahlarda Konya’da denetleniyormuş. Ve bizlere pek duyurulmasa da her gün evet evet nerede ise her gün korsan servis araçları bağlanıyormuş.

Bu yüzden de bizim belirttiğimiz Salı Pazarı bölgesinde zabıta denetimi sayısı azaltılmak zorunda kalmış. Bu denetim biraz gevşetilince vatandaşımızın da bu konudaki sözüm ona uyanıklığı çok duyarsız oluşun fırsatçılığımız durumu özetleyivermiş.

Dedik ya empati yapmayı hep birlikte öğrenmek zorundayız diye.

KONYA TARİHİ BİR GÜN YAŞAYACAK

Evet bu ayın sonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın programında bir son dakika değişmesi olmaz ise Reis Konya’da olacak. Konya’yı yöneten isimler, dahası üst yönetim son derece gizli sessiz ve mütevazi bir şekilde kılı kırk yararak çalışma yapıyorlar. Her türlü alternatifi düşünerek planlama içerisindeler. Yani Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan orada değil bir de şurada şöyle yapalım deme ihtimalleri bile göz önüne alınarak üst yönetim çalışma yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da açılışlar, ziyaretler ve bir düğüne katılma programları üç aşağı beş yukarı belli gibi. Tek sıkıntı bir son dakika gelişmesi. Ama Cumhurbaşkanının Konya’ya gelmesi buradaki temas göz işareti el sıkması tek bir cümlesi Konya’nın geleceği demek. Bunu da bilenler biliyor ve heyecanla bekliyorlar. 

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Birini tanıyamadıysan kimin ve neyin peşinde olduğuna bak. Anlarsın…

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?   

Kule kavşağında yayalarda en az araç sürücüleri kadar yeşil ve kırmızı ışıklara dikkat edip uydukları zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR