Destek kredilerine nasıl başvurulur?

Destek kredilerine  nasıl başvurulur?
Temel İhtiyaç Desteği başvuruları başladı. Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'ın başlattığı 6 ay geri ödemesiz Temel İhtiyaç Desteği kredisinde 10 bin TL'ye kadar destek sağlanıyor. Peki Temel İhtiyaç Desteği kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Temel İhtiyaç Desteği başvuru ekranı aranan konular arasında yer alıyor. Hanehalkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel müşterilere Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank kredi uygulamasını sunuyor. 10 bin TL'ye kadar olan kredi uygulamasının 6 ayı ise ödemesiz dönem olarak yer alıyor. Kredi başvurusu 1 Nisan 2020 tarihinde başladı. İşte Temel İhtiyaç Desteği kredi başvuru ekranı ve şartları…

 

KİMLER BAŞVURABİLİR ŞARTLARI NELER?

Aylık hane geliri 5 bin tl altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ile diğer orta ve düşük gelir grubunda yer alan vatandaşlar başvuruda bulunabilecek.

GERİ ÖDEME ŞARTLARI

Kamu bankaları tarafından harekete geçildi. Buna göre, temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla, ihtiyaç sahipleri 10 bin liraya kadar bireysel ihtiyaç kredilerini kullanabilecekler. Buna göre, 10 bin lira kullananlar, ilk altı ay kredi geri ödemesi yapmayacak ve sonraki 30 aylık dönemde ayda 376 lira ödeyecek. Krediyi 7,500 lira olarak kullananlar da, ilk altı ay ödemesiz geçtikten sonra 30 ay boyunca ayda 282 lira ve 5,000 lira kredi kullananlar da ilk altı ayı ödemesiz geçirdikten sonra, 30 aylık dönemde ayda 188 lira ödeyecekler.

 

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Temel İhtiyaç Desteği başvurusu Halkbank internet şubesi ve web sayfasından yapılmaktadır.

 

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURU EKRANI

10 bin TL'ye kadar kredi imkanı veriliyor.

KREDİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

 

VAKIFBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

SMS ile başvuru yapma imkanı bulunmaktadır. SMS ile başvuru yapmak için, aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724’e SMS atabilirsiniz.

Başvuru değerlendirilmesi yapıldıktan sonra başvurunun sonucu olumlu olursa bilgilendirme yapılacak. Bilgilendirme sonrasında VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi kanallarından kredinizi kullanarak anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.