Dev Kartal inançlı

Dev Kartal inançlı
Aldığı mağlubiyetleri Banvit maçıyla unutturmak isteyen Torku Konyaspor, bu konuda toparlanma sürecine girdi. Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, kötü basketbol oynamadıklarını ve Banvit maçını kazanacaklarına inandığını söyledi

Pazar günü kendi sahasında Banvit’i konuk edecek Torku Konyaspor’da hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Üst üste 3 maçını kaybederek istemediği sonuçları alan yeşil-beyazlılar, kötü gidişe Banvit maçıyla dur demek istiyor. İç sahada oynamanın avantajını kullanmak isteyen Dev Kartallar, alacağı galibiyeti de taraftarlara hediye etmek istiyor. Maçın hazırlıklarını başantrenör Aziz Bekir ve yardımcıları yönetiminde sürdüren temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor. Öte yandan verim alamadığı oyuncular ile ilgili bir toplantı yapan Boşnak antrenör, yeşil-beyazlıların daha fazla konsantre olmalarını istedi. Koç, Banvit maçının öneminden bahsederek kesinlikle kazanmaları gerektiğini vurguladı.

“ACİLEN TOPARLANMAMIZ LAZIM”

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, sezona iyi başladıklarını fakat sonrasında üst üste zorlu rakiplerle karşılaştıklarını ifade etti. Darüşşafaka, Yeşilgiresun ve son olarak Galatasaray mağlubiyetlerinin hem kendilerinde hemde takımda moral bozukluğuna neden olduğunu belirten Turhan, “İnşallah Banvit maçıyla yeniden bir çıkış yakalarız. Kendi evimizdeki bu zorlu maça kazanmak için çıkacağız. Biz kötü basketbol oynamıyoruz. Yeşilgiresun maçını dâhil etmezsek, kötü oynamadık. Giresun maçında da o kadar olumsuzluklar, hakem hatalarına rağmen 5 sayı farkla mağlup olduk. Ligde zor rakiplerle oynuyoruz ve de rotasyonu kuvvetli rakipler bulunuyor. Fakat acilen toparlanma sürecine girmemiz lazım. Hocamızla da görüşmeler yapıldı. Aziz Bekir’de bu olumsuzluğu düzeltmek için elinden geleni yapıyor. Bizler üzerimize düşen görevleri yapıyoruz. İnşallah Banvit maçıyla galip gelmek istiyoruz. Seyircimizi de Banvit maçına davet ediyoruz” dedi.

“TRANSFER YABANCI OLACAK”

Yeşil-beyazlıların 2 ve 3 numaralı transfer çalışmaları sürüyor. Yerli transfer yapamayacaklarını ifade eden Tunahan Turhan, bir yabancı oyuncu arayışlarında olduklarını söyledi. Turhan, “Hocamız transfer arayışında. Transfer komitesi de kendisine yardım ediyor. Bir transfer gerçekleştireceğiz fakat acele etmiyoruz. Bunda maddi imkânsızlıklarımız da sebep. 7. yabancıya gittiğiniz zaman oyuncumuzun biri tribünde oturacak. Fakat yerli transfer yapabilmemiz çok zor. Maliyetleri çok yüksek. Büyük bir ihtimal yabancı oyuncu transfer edeceğiz” diye konuştu. (Seda Erciş)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.