Deva Partisi Yönetimi Tanıtıldı

Deva Partisi Yönetimi Tanıtıldı
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Teşkilatı’nda geçtiğimiz günlerde belirlenen il yönetimi basınla bir araya geldi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA)  Partisi Konya İl Teşkilatı’nda geçtiğimiz günlerde belirlenen  il yönetimi basınla bir araya geldi. “11 Mart 2020 günü, tarih sayfalarında ilimiz ve ülkemiz için 2 önemli olay ile anılacak şekilde yerini aldı” diyerek konuşmasına başlayan kurucu il başkanı Seyit Karaca, “Ülke geneli teşkilatlanma çalışmalarında hepinizin yakından takip ettiği gibi ilk görevlendirilen il kurucu heyeti olduk. Bu da Sayın Genel Başkanımız ve teşkilatımızın ilimize verdiği önemin en önemli göstergesidir. 23 Haziran tarihinde yapılan görevlendirme esnasında Sayın Genel Başkanımızın “Hz.Mevlana’nın dünya görüşünün en temel hareket noktamız olacağını ve Konya’dan dünyaya yayılan bu ilkelerin yeniden ülkemiz ve dünyaya tanıtılması misyonu ile hareket etmemiz gerektiği” hatırlatmaları kulağımıza küpe olmuştur. İlimize bu önemi veren Genel Başkanımıza ve Genel Merkez yönetimimize sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

‘İLÇE TEŞKİLATLARI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ’

İlçe teşkilatlarıyla ilgili çalışmalara başladıklarını ifade eden Karaca, “Şu ana kadar 70’e yakın ilde, il başkanı görevlendirmeleri sonrasında kurucu il başkanları ve heyetlerinin çalışmaları neticesinde il yönetimleri kurulmuş, müteakiben 280 ilçe yönetimi kuruluşu tamamlanmıştır. Bizler de il teşkilatı listemizin onaylanması sonrasında kurmuş olduğumuz komisyonlar aracılığıyla ilçe teşkilatlanma çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Bugün itibarıyla sahada 11 komisyonumuzun yaptığı çalışmaları da değerlendirip ilçe teşkilatlanmaları için karar vereceğiz” diye konuştu.

‘KOLTUK PEŞİNDE DEĞİLİZ’

“Hiçbir arkadaşım da koltuk sahibi olmak için hareket etmiyor” diyen Karaca, “Daha önce hangi siyasi partide olursa olsun “ilkeli siyaset yapmış” “iyi” insanları ekibimize dahil etmekte de hiçbir beis görmedik. Başka bir ekipten ayrılana “iyi”, kendi içerisinden ayrılana ise “kötü, nifak kaynağı” gibi nitelemeleri asla kabul etmiyor ve doğru bulmuyoruz. Siyasetin amacı halka hizmettir bunu hiç unutmayacağız. Her vatandaşımız tarafından benimsenen üslubumuzla, sabırla DEVA’yı anlatacağız ve üslubumuzu asla değiştirmeyeceğiz. İlçe teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlar tamamlamaz 40 bin kilometrekareye yakın Konya coğrafyasının her tarafında olacağız. Ekip çalışmasının bereketine inanıyoruz. “Ben” değil “biz” diyerek hareket edecek, istişareyi düstur edinecek ve beyinleri yan yana getirip daha fazla katma değeri nasıl sağlayacağımızı hesap edip ona göre hareket edeceğiz.”

"Hiçbir yol arkadaşımın hırsla hareket etmediğinin bilinmesini isterim. Bu nedenle hiçbir arkadaşım da koltuk sahibi olmak için hareket etmiyor. Mevcut il yönetiminin lideri olarak bu konuda arkadaşlarıma kefilim. Daha önce hangi siyasi partide olursa olsun “ilkeli siyaset yapmış” “iyi” insanları ekibimize dahil etmekte de hiçbir beis görmedik. Başka bir ekipten ayrılana “iyi”, kendi içerisinden ayrılana ise “kötü, nifak kaynağı” gibi nitelemeleri asla kabul etmiyor ve doğru bulmuyoruz. Siyasetin amacı halka hizmettir bunu hiç unutmayacağız. 

KERAMETİ KENDİNDEN MENKUL SAYMAYIP, EKİP ÇALIŞMASI VE İSTİŞAREYE ÖNEM VERECEĞİZ.

İnancımız odur ki; demokratik sistemlerde seçim günleri sınav günleridir. Geçme veya kalmaya karar verecek tek yetkili Milletin ta kendisidir. Bir başka deyişle her siyasinin ağırlığını ve boyunun ölçüsünü ölçecek yegâne merci yine millettir. İktidar veya muhalefet elbisesini biçip dikip giydirecek olan yine milletimizdir. Bundan bizim hiç kuşkumuz olmadı, herkese de bundan kuşku duymamalarını tavsiye ediyoruz. Biz her türlü hazırlığımızı ve çalışmamızı vatandaşımızın elinden iktidar elbisesi giyecek şekilde yapıyoruz. Takdir elbette yine milletimizindir. Yeter ki, icranın başındakiler adil ve şeffaf yarışma ortamının kaybolmaması ve adil bir şekilde vatandaşın önüne sandığın konulması için üzerine düşeni yapsınlar.

Son söz olarak olağanüstü bir gündem olmazsa, bundan sonra sizlerle belirli periyotlarda buluşacağımızı veya basın bildirileri ile bilgilendirmeler yapacağımızı belirtmek istiyorum. Bugünkü programımıza katılımınız ve bundan sonraki katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Şahsım ve tüm yönetim kurulumuza çıktığımız yolun hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.

Sizler vasıtasıyla bir kez daha tüm hemşehrilerimize saygılar sunuyor ve bizi izlemeye devam etmelerini istiyoruz. Deva Partisi çatısı altında görev yapmak isteyen tüm hemşehrilerimize kapımızın bugünden itibaren daha da açık olduğunu ifade ediyor, sağlıklı günler diliyorum."

  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.