Diriliş Ertuğrul 78.bölüm fragmanı. Aliyar ölüyor mu?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 78.bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 78. bölümünde neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul 78.bölüm fragmanında Aliyar yaralanıyor.

Diriliş Ertuğrul son bölümüyle izleyenlerle buluştu. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından Diriliş Ertuğrul 78.bölüm fragmanı da izleyiciler tarafından büyük merak konusu oldu. Son bölümde Vasilius Ural’ı kurtarmak için ilk adımı attı ve iki adamını feda ederek onu tekfur cinayetinden aklamış oldu. Ural sadece, Tekfur’u öldürtmekten değil, Ertuğrul’un alplarını öldürtmekten de hüküm giymişti. Diriliş Ertuğrul 78.bölüm fragmanında Aliyar'ın yaralanma sahnesi izleyicileri meraklandırdı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Aliyar'ın başına ne geldi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 78.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aliyar'A tebriklerinİ sunan Ertuğrul Bey hanlı pazara geri döner. Batuhan, Aslıhan hatunu yakalar. Aslıhan'ın davranışları sebebiyle obaya sürekli zarar vermektedir. Ural ise yine fitne çıkarmaya devam eder. Vasilius, Batuhanı satın alarak, Aliyarı öldürtmeyi planlamaktadır.

Aliyar, Uraş ve Kutluca Aslıhanı kurtarmaya giderken pusuya düşerler. Ertuğrul, Haçayuryan ve Dumrul sayesinde pusuyu öğrenip hemen oraya yetişir. Ertuğrul Aliyar'ın yaralandığını görmüş ve yıkılmıştır. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Sadettin Köpek ve Vasilius türlü oyunlar yaparak çıkarlarına hizmet eden Ural’ı kurtarmak istemiş ama mahkeme Ural’ın idamına karar vermişti. Fakat Candar’ın ölümü her şeyi değiştirmiş, Vasilius’a yeni hamle yapma imkanı vermiştir. Vasilius Ural’ı kurtarmak adına ilk adımı atmış iki adamını kurban ederek onu tekfur cinayetinden aklamıştır. Fakat Ural sadece, Tekfur’u öldürtmekten değil, Ertuğrul’un alplarını öldürtmekten de hüküm giymiştir.

Şimdi sıra Emir Saadettin’e gelmiştir. Emir Saadettin Ural’ın alpları öldürtmek suçundan aklanmasını sağladı

Diğer yandan Çavdar obasında beylik seçimi heyecanı yaşanmıştır. Acar Bey’in beyliğe talip olması ve Emir Saadettin’in onu desteklemesi Aliyar Bey’in işini zorlaştırmıştır. Ertuğrul’un hedefi Aliyar’ın Bey olmasını sağlamaktır. 

Vasilius gün geçtikçe Helena’ya duygularını açmakta, Helena’nın gönlünü fethetmek adına her türlü oyunu yapmaktadır. Diğer yandan Bamsı gittikçe Helena’ya bağlanmakta, aşk ateşiyle yanıp kavrulmaktadır. 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar