Diyarbakır'da kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları

Diyarbakır'da kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları
Operasyonlarda 3 bin 840 paket sigara ile 23 kilo 470 gram esrar ele geçirildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da gümrük kaçağı 3 bin 840 paket sigara ile 23 kilo 470 gram esrar ele geçirildi.

Valiliğin açıklamasına göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ile Bismil/Sinan Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında uygulama yaptı.

Son iki günde yapılan uygulamalarda, Batman'dan Diyarbakır'a gelen bir otomobil durdurularak arama gerçekleştirildi. Otomobilin bagaj ve arka koltuklarında 3 bin 840 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Aynı bölgede bir kamyonun kasasında ise küpesi olmayan ve eksik evrakla taşındığı tespit edilen 104 küçükbaş hayvan ele geçirildi. Kamyon sürücüsüne İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince idari para cezası uygulandı.

Bölgede şüphe üzerine durdurulan bir otobüsün bagajında da bir yolcuya ait eşyalar içerisine gizlenmiş 23 kilo 470 gram esrar ele geçirildi.

Söz konusu olaylara ilişkin gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 3 kişi hakkında adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.