Doğanay, Kartal oluyor
Yayınlanma:
Güncelleme:
Torku Konyaspor, transfer döneminin ilk günlerinde görüştüğü Bursaspor’un genç orta saha oyuncusu Doğanay Kılıç ile transferi bitirme noktasına geldiği öğrenildi.
Gazetemizin 15 Ocak’ta duyurduğu haberde yeşil-beyazlıların Doğanay için Bursaspor’un kapısını çaldığı ve olumlu sonuç aldığı iddia edilmişti. Konyaspor, geleceğe yönelik genç oyuncu transferinde Doğanay Kılıç’ta ısrarcı oldu ve kulübü ile küçük pürüzleri giderdiği öğrenildi. Halen Bursaspor altyapısında bulunan Doğanay’ın kulübüyle olan sözleşmesini uzatmaması gerekçesiyle kendisinden kulüp bulunması istendiğini belirtildi. 900 bin TL yetiştirme bedeli bulunan Doğanay Kılıç için Torku Konyaspor, birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeyi imzalatması bekleniyor.
Öte yandan Bursaspor’da 2012-2013 sezonunda Teknik Direktör Hikmet Karaman döneminde A takıma alınan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Süper Lig’de 1 maçta görev aldı. (Spor Servisi)
KONYASPOR
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.