Dolandırıcılara banka hesabını kullandırdığı iddiası

Dolandırıcılara banka hesabını kullandırdığı iddiası
Telefonla aradıkları kişilere kendilerini bankanın müşteri temsilcisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan zanlılara banka hesabını kullandırdığı ileri sürülen kadın tutuklandı

ADANA (AA) - Telefonla aradıkları kişilere kendilerini bankanın müşteri temsilcisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan zanlılara banka hesabını kullandırdığı ileri sürülen kadın tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan Salih Alp G'yi (46) telefonla arayan şüpheliler, kendilerini bankanın müşteri temsilcisi olarak tanıtarak, hesabında sorun tespit edildiğini söyleyip hesap numarası ve şifresini aldı.

Daha sonra bankanın müşteri temsilcisini arayarak hesabının durumu soran Salih Alp G, görevlinin kendilerinin aramadığını belirtmesi üzerine dolandırılmış olabileceğini düşünerek polise başvurdu.

Olayın ardından çalışma başlatan İstanbul polisi, hesaptan 20 bin lira çekildiğini ve Adana'daki bir bankaya aktarıldığını tespit etti.

Durumun Adana polisine bildirilmesinin ardından ekipler, hesap sahibi Gülseren A'yı (27) gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenilen şüpheli, sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.