DÜZELTME - "Kutlu Doğum Haftası" başlıklı haberimizin spot, giriş ve son paragrafında yer alan "semah" ibaresi "sema" olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruzSaygılarımızlaAAKutlu Doğum Haftası

DÜZELTME - "Kutlu Doğum Haftası" başlıklı haberimizin spot, giriş ve son paragrafında yer alan "semah" ibaresi "sema" olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruzSaygılarımı
Beypazarı ilçesinde kermes açılışı ve sema gösterisi gerçekleştirildi

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda "Kutlu Doğum Haftası" kutlamaları çerçevesinde Yatılı Bölge Hafızlık Kız Kuran Kursu adına düzenlenen kermesin açılışı yapılarak sema gösterisi gerçekleştirildi.

Beypazarı Müftülüğünce Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın, Belediye Başkan Yardımcısı Alaettin Özdoğan, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, din görevlileri ve gönüllüler katıldı.

Kuran- Kerim tilavetinin okunmasının ardından konuşan Müftü Peşe, 2016 yılında Kutlu Doğum Haftası'nı 9-20 Nisan'da yapılacağının duyurulmasının ardından ilçede çok güzel programlar hazırladıklarını söyledi.

İlçenin her bir köşesinde, beldeler de olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Peşe, "Bu etkinlikleri doya doya yaşayacağız. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız haftanın temasını "Hz. Peygamber Tevhit ve Vahdet", "Gelin Birlikte Olalım" başlığıyla, halkımıza anlatmamız gerektiği bizlere iletti. Bunların hep birlikte müzakeresini yapacağız." dedi.

Konuşmanın ardından Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kuran Kursu yararına hazırlanan kermes açıldı.

Müftü Peşe, kermeste emeği geçenlere teşekkür ederek, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yapılacak tüm etkinliklere ilçe halkını beklediklerini ifade etti.

Etkinlik kapsamında, eğitimci ve tasavvuf musiki sanatçısı Mustafa Caymaz ve Gül Tanem Semazen ekibi, Selman Çelik'in seslendirdiği ilahilerle sema gösterisi gerçekleştirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.