Edwin Broers, “Türkiye, en çok merak edilen ülkeler arasında ilk sırada”

Edwin Broers, “Türkiye, en çok merak edilen ülkeler arasında ilk sırada”
Ramada Plaza By Wyndham Konya Otelini, Wyndham Hotels &Resorts Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Wyndham Hotels &Resorts Orta ve Doğu Avrupa Franchise Operasyon Müdürü Serkan Zoroğlu, Turizm Haftası dolayısıyla ziyaret etti

Ramada Plaza By Wyndham Konya Otelini, Wyndham Hotels &Resorts Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Wyndham Hotels &Resorts Orta ve Doğu Avrupa Franchise Operasyon Müdürü Serkan Zoroğlu, Turizm Haftası dolayısıyla ziyaret etti. İkili ziyaretlerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Basın buluşmasında açıklamalar yapan Wyndham  Hotels &Resorts Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Türkiye’de turizme önem verdiklerini belirterek şu açıklamalarda bulundu;  “Türkiye’de Wyndham Hotels &Resorts markaları altında faaliyet gösteren otel sayımız 76’dır.  Bu sayıyı Türkiye’de 2020 yılında 100 otel olarak belirledik. Türkiye; kültür, tarih, doğa ve yapılacak aktiviteler açısından adeta bir hazine ve her türlü ziyaretçiye sunabileceği olanaklar var. Türkiye Avrupa’da en çok merak edilen ülkeler arasında ilk sırada yer alıyor. Ülkeye olan ilgi her geçen gün artıyor. İngiltere, Almanya ve Hollanda’da yapılan anketlere göre Türkiye en çok merak edilen ülkeler arasında ilk sırada yer alıyor.”

“TURİZMİN KALBİ ANADOLU’DA ATIYOR”

Wyndham Hotels &Resorts Orta ve Doğu Avrupa Franchise Operasyon Müdürü Serkan Zoroğlu, grubun 2019’da birçok şehirde yeni oteller açacaklarını söyleyerek; “Anadolu bizim için turizmin kalbinin attığı en önemli şehirlerarasında yer alıyor” dedi.

“DESTEKLER DEVAM EDECEK”

Ramada Plaza By Wyndham Günel Müdürü Yavuz Sakman da önemli misafirleri Konya’da ve otelde misafir etmekten mutluluk duyduklarını söyleyerek Konya Turizmi için destekler devam edecektir” ifadelerini kullandı. (Ayşegül Ertul)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.