Erdal'dan Konyalı Firmalara Tebrik

Erdal'dan Konyalı Firmalara Tebrik
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) açıkladığı Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde yer alan 7 Konya firmasını tebrik etti.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) açıkladığı Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde yer alan 7 Konya firmasını tebrik etti. SMMMO Başkanı Abdil Erdal, Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesine giren Konyalı firmaları tebrik ederek açıklanan listeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

KONYA, ÜRETEN VE ÜRETMEYİ SEVEN ŞEHİRDİR

Konya'nın ülke ekonomisine her zaman önemli seviyede katkı verdiğini belirten Başkan Erdal, "Konya, üreten ve üretmeyi seven, ihracat hacmini sürekli artıran bir şehirdir. Konyalı sanayicilerimiz, iş hacmini yükseltmek ve ekonomiye daha çok katkıda bulunmak için devamlı çaba sarf etmektedir. Açıklanan 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında yer alan Konyalı firmaların olması da bizlere gurur vermektedir. Önümüzdeki dönemde daha çok firmamızın listelerde yer alması en büyük arzumuzdur. Bu vesile İSO 500 sıralamasında yer alan sanayi kuruluşlarını, yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.