Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

EREĞLİ VE ETYEMEZ'İN O FOTOĞRAFI

EREĞLİ VE ETYEMEZ'İN O FOTOĞRAFI

Daha dün gibi… Milenyum, milenyum geliyor diye bas bas bağırıyordu televizyonlar gazeteler…

2000’li yılların başlangıcıydı milenyum. Şimdilerde unutulan bir kelime olarak karşımıza çıksa da o dönem her şey farklı olacak sloganları eşliğinde sunulmuştu bizlere…

Bugün yeni yılın ilk günü. Milenyumun 20. yılındayız. Değerli okurlarımıza ve sevdiklerine güzellikler ve huzur getirsin inşallah.

2019 ülkemiz ve şehrimiz için zor geçti. Dünyadaki ekonomik krizin yansımaları özellikle esnafımızı etkiledi. Bazı sektörler daralma yaşadı.

2020’nin yeni umutlar ve heyecanlar getirsin. Özellikle hastalar ve yakınları için Rabbim şifa ve sabır versin.

 

EREĞLİ VE ETYEMEZ’İN O FOTOĞRAFI

Dün sosyal medyada linç edilen isimlerin başında AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez vardı.

İşin hikâyesi şu; Halil Etyemez ile Ak Parti İlçe Başkanı yanındakilerle birlikte esnaf ziyaretlerine çıkıyor. Hava yağışlı olduğu için Ereğli Park Site’den başlıyorlar. Fotoğraftaki kuaför camdan vekilin geldiğini görünce dışarı çıkıyor. Tam o esnada o istenmeyen kare çekiliyor. İşin ilginci Ereğli’de iken Etyemez’in sürekli tıraş olduğu yerde burasıymış.

Kuaför Anadolu insanı belli, bir devlet adamını görünce saygıdan ellerini bağlıyor. Vekil de anlık bir refleksle ellerini saniyeler için de olsa cebine atıyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Konya Valimizle ilgili galoşlu fotoğrafın servis edilmesinin yanlışlığından bahsetmiştik.

etyemez.jpgBurada aynı şey Etyemez’in başına gelmiş. Fotoğrafı çeken de servis eden de ekipten birileri.

Hepimiz insanız. Anlık karelerimizi çeksek kim bilir ne hallere bürünürüz. Tam elini cebine attığı sırada çekilen kareyi bu haliyle görenler vekile “halka üsten bakan göbekli adam” damgasını yapıştırmışlar.

Halil Etyemez bildiğim kadarıyla aslen Ereğlili değil. Ancak orada yaşayan çiftçi bir ailenin çocuğu, sermaye sahipleri çok işi yok. Zaten fotoğrafa dikkatli bakıldığında yüzlerin tebessüm ettiği belli.

Defalarca Ereğli halkıyla hasbihal etmiş biri olarak söyleyeyim, son dönemde orada ciddi bir siyasi kırılma yaşanıyor.  Oprukçu’nun seçim zaferi de zaten bunun göstergesi.

AK Parti’nin güç kaybettiği yerlerin başında Ereğli geliyor. Muhtemelen Etyemez de bu irtifa kaybını önlemek adına sıkça ziyaretler yaparak yeniden gönül almanın yollarını arıyor.

Buradan bu görüntü vesilesiyle başkanlara, vekillere tekrar seslenelim!

Yanınızda yamacınızda iletişim dilini bilen birilerini bulundurun. Sosyal medyanın ne menem bir şey olduğunu illa başınıza bir iş geldiğinde idrak etmeyin. Fotoğraf çeken de paylaşımlarınızı yapan da bu işlerden anlayan birileri olsun. Zira bu kareler sadece size değil direkt olarak partinize ve liderinize zarar veriyor!

BÜYÜKŞEHİR’İN HOBİ BAHÇESİ SAHİPLERİ DERTLİ

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kayacık ve Yazır Huzur Bahçelerinde tahsis için yenileme dönemi gelmiş. Talepler yoğun olduğu için eski hak sahiplerinden bazılarının tahsisleri iptal edilmiş. Bahçelerinde ağaç yetiştiren sulama ve kapalı alanların bakımı için masraf eden vatandaşlar bu konuda biraz dertli. Bunun yerine yeni alanların açılması için talepleri var. Bu vesileyle ilgililere duyurmuş olalım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Emrullah Nergiz Arşivi
SON YAZILAR