Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

EYYAMCI HAKEMLERLE NEREYE KADAR

EYYAMCI HAKEMLERLE NEREYE KADAR

Konyaspor, Beşiktaş karşısında aldığı bir puanla taraftarını üzerken teknik patron Aykut Hoca’nın geçtiğimiz hafta Rize deplasman maçı sonrası bu konudaki korkusu da adeta hortladı. Maçın son bölümünde bir gazetecilere maçın oyuncusu kim diye bir anket yaptılar. O ankette maçın oyuncusu değil ama maçın ismi Cüneyt Çakır’dır yazdım. Türk futbolunun bir numarası işte böyle maç yönetirse inanın bu lig çok zor biter. Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında Konyasporlu futbolculardan kan gelinceye kadar faul çalmamak konusunda yeminli görünen Cüneyt Hoca, Türk futbolu gibi lige sorunsuz başlıyordu. Karşılaşmaya gelince Konyasporlu futbolcular rakibin ismine saygılı ama mücadeleci bir oyun sergilemeye çalıştılar. Erken gol futbolcularımızda bir anda yüksek özgüven patlaması yaparken çok komik pas hataları gerçekten düşündürücüydü. Yediğimiz ilk golde defans yine SOS verirken ilk yarı karşılıklı atılan gollerle sona erdi.

Bu yarıda maçı izleyen onbinlerin gördüğü tek bir gerçek vardı o da eyyamcı bir yönetimdi. Bu yarının ilk 45 dakika için geçen yılın şampiyonunu ayakta tutan ekibin ise top cambazı Quaresma’yda. Olcay Şahan ile Quaresma’nın kanatlardaki değişimi zaman zaman defansımıza zor anlar yaşatsa da siyah-beyazlıların da geçen yılki formundan çok uzak oluşunu yakından gördük.

İkinci yarının ilk yarıdan daha farklı yönü Konyasporlu futbolcuların maçı kazanma arzusunun daha üst seviyeye çıkmasıydı. Öyle ki 2-2’den sonra belki de maçın kader anı Hora’nın çizgiyi geçmekte olan topunu herkes seyredince mutlak bir galibiyet bağıra bağıra gidiyordu. Beşiktaş karşısında alınan bir puan için sevinelim mi üzülelim mi diye düşünürken gelecek adına Aykut Hoca’nın talebeleri çok daha iyi işler yapacaklarının sinyalini veriyorlardı. Özellikle milli maç arası bu takıma ilaç gibi gelir ve Antalyaspor maçı ile Konyaspor galibiyet sevincini tadar.

Netice itibariyle temiz maça kan damlatan eyyamcı hakemlerdi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR