Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

Fişi 'Çek'tik!

Fişi 'Çek'tik!

Hollanda'nın Kazakistan'ı mağlup etmesinin ardından İzlanda maçının çok stresli geçmemesi için Çekleri yenmemiz şart olmuştu. Burak Yılmaz'ın yokluğunda forvette Arda Turan'ın oynayacağı dedikodusu hafta içinde dolaşsa da Fatih Terim öyle bir yanlış yapmadı. En azından maça başlarken yapmadı!

Millilerimiz ilk yarıda iyi değildi. Pas yapamadı, atak yapamadı, ileride top tutamadı. 2. yarı ise daha derli toplu ve akıllı oynadık. Penaltı pozisyonunda kırmızı kartın da çıkması gerekirdi. Golden sonra Terim'in Cenk'i çıkarıp Volkan'ı alması ile Del Bosque'nin forvetsiz İspanya stiline döndü milli takım. Başımıza iş açmamış olsa da kötü bir değişiklik.

Bu galibiyetle birlikte milli takım Play-off'un kapısını sonuna kadar açtı. İzlanda maçının tekrar Torku Arena'ya alınmasını sağlayan büyük Konya taraftarının tekrar o müthiş desteğiyle, iyi bir ivme yakalayan milliler Letonya maçındaki gibi bir kaza yaşamayacaktır. Bu yüzden bu maç bence rahat geçecek ve net bir galibiyet alacağız. En iyi 3. olma ihtimalimiz kalmadı fakat daha play-off var ve biz bitti demeden bitmez!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR