Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

Futbolcular Paraları Helal Ettirdiler

Futbolcular Paraları Helal Ettirdiler

Konyaspor’un rahat, huzurlu ve bu net Kayseri galibiyeti ile bazı taraftarlarımız rahat nefes aldılar. Dahası takımın ligde kaldığına inandılar. Oysa bu sezon için Konyaspor’un düşme tehlikesi hiç olmadı. Belki zaman zaman Konyaspor bekleneni veremedi ama bu kötü ligde bizden önce çok düşecek takım vardı.

Mesela Allah için şöyle ligi bir tarayın bakalım. 4-5 takımın dışında hangi takımın forvet hattında Hleb, Djalma, Hasan Kabze ve Gekas gibi bir dörtlü var?

Sezon başında önce Uğur Hoca’nın o klasik takıntısı ve ardından da yürüyen arabanın ayarlarının oynanması ile kötü maçlar kaybettik. Ancak şu dörtlü ligin tozunu atacak isimlerdir. Konyaspor’un defansta o bir türlü giderilemeyen zaafları orta sahanın çabuk oyundan düşmesi ve dengesizliği hep ön plana çıkan olumsuzlardı.

Ancak genel anlamda Konyaspor bu ligi hiçbir zaman korkulu rüya olarak görmedi.

Sonuçta bu takım bu sezon başarılı olmuş diyebiliriz. Ha daha iyi olabilir miydi? Elbette tartışılmasız olurdu. Yönetim de zaman zaman ekip olamamanın sıkıntıları sahaya yansısa da dün futbolcuların ortaya koydukları performansta en etkili iş yönetimin akıllı ve dengeli paket prim sistemi idi. Futbolcular bu sistem içerisinde bu galibiyetle çok büyük primler aldılar. Helal olsun.

Bakın başlığımızdan bu yana hiç futbolun analizini yapmadık. Çünkü Konyaspor, Kayserispor’u antrenman havasında yendi. Hiç kendisini sıkmadı. Geldi gitti pozisyon buldu, bonkörce harcadı ve de attı.

Ligin şampiyonundan sonra düşen son takımı da belli oldu.

Alt sıralarda büyük sürpriz yoktu. Kayseri şehrinin iki takımı birden kaldıramayacağı aşikardı. Elazığ bu yükü artık kaldıramadığını bir kez daha anladı.

Biz tekrar Konya’ya dönecek olursak, rahat bir sezon oldu. Daha iyisi de olabilirdi. Ama emeği geçen herkese şehir adına teşekkür ederiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR