G.Saray'da ilk transfer! Anlaşma tamam!

G.Saray'da ilk transfer! Anlaşma tamam!
Galatasaray devre arası yöneldiği Serdar Aziz transferinde noktayı koydu. Bursaspor'un yıldızı gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giyecek.

Galatasaray sezon sonu transferlerine erken başladı. Mancini'nin en çok sıkıntı çektiği pozisyonlardan olan stoper mevkiine takviye Serdar Aziz'le çözülüyor.

SALİH DURSUN KİRALANIYOR

Serdar Aziz için devre arası yaptığı girişimlerden sonuç alamayan Galatasaray, bu kez sezon sonu için anlaşma sağladı. 10 milyon Euro'da direten Bursaspor'un indirim yapmasını isteyen Başkan Ünal Aysal, Erkan Körüstan ile yaptığı özel görüşmede fiyatı 7 milyon Euro'ya kadar çekti. Galatasaray bu transfer karşılığında Salih Dursun'u da kiralık olarak Bursaspor'a gönderecek.

YABANCI STATÜSÜNDE BÜYÜK AVANTAJ

Sezon bitiminde gerçekleşecek olan Serdar Aziz transferi Mancini'nin de yüzünü güldürdü. Kendi kadrosunu kurmak için uğraşan İtalyan hoca, Serdar Aziz gelmesiyle stoper mevkiini Semih - Serdar şeklinde kurarak yabancı statüsünde de avantaj sağlamak istiyor.

SERDAR AZİZ DE İSTİYOR

23 yaşındaki Serdar Aziz'in de futbol hayatını İstanbul'da sürdürmek istemesi ve yönetime 'transferimde kolaylık sağlayın' şeklindeki söylemleri Galatasaray'ın elini daha da güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.