Galibiyeti kaçırdık

Galibiyeti kaçırdık
Hatayspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını dile getiren Anadolu Selçukspor Başkanı Önder Sami Güven, Ümraniyespor ile oynayacakları karşılaşmayı taraftar desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi

İki önemli eksik ile çıktıkları Hatayspor müsabakasını puansız kapatmamanın da önemli olduğunu kaydeden Anadolu Selçukspor Başkanı Önder Sami Güven,“Belki kalitesi çok yüksek bir müsabaka olmadı ancak kazanmaya daha yakın taraf bizdik. Şimdi önümüzde bu sezon sadece bir maç kaybeden Ümraniyespor ile oynayacağımız zorlu bir müsabaka var. 12. Adamımız da yanımızda olursa güzel bir müsabaka ve galibiyet yaşayacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi.

 

Hatayspor deplasmanında son dakikalarda yedikleri gol ile 2 puanı kaçırdıkları karşılaşmada galibiyete yakın olan taraf olduklarını söyleyen Güven, her geçen gün daha da tecrübelendiklerini dile getirdi. Güven, mücadeleci bir ekip olduklarını belirterek, “Sezon başında genç ve tecrübesiz isimlerden kurulu takımımız ile yaşadığımız şanssızlıklar giderek azalıyor. Takım oyunu oynayan, gün geçtikçe tecrübesini artıran, sahada koşan ve mücadele eden bir takımımız var. Geride bıraktığımız haftalarda yaşadığımız şanssızlıklar ve tecrübesizlikler istediğimiz sonuçları almamıza engel olmuştu. Ama ligin güçlü ekipleri karşısında sahada ne yapacağını bilen ve içerde dışarıda kazanmak için oynayan takımımızın son haftalarda yakaladığı çıkış hepimizi umutlandırıyor” dedi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Temel hedeflerinin yetiştirdikleri oyuncuların Konyaspor’da forma giymesi olduğunu belirten Güven, genç oyuncuların taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı. Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Güven, şöyle devam etti: “Teknik kadromuzun yönlendirmesi ile buradan yetişecek oyuncularımızın üst liglere yükselmesi ve A takımımız olan Torku Konyaspor forması giymesi bizim en önemli hedefimiz. Bunun yanı sıra ligde alınacak başarılı sonuçlarla sezonu iyi bir noktada tamamlamak ise ikinci hedefimiz. Bu anlamda bu hafta iç sahada oynayacağımız Ümraniyespor karşılaşmasında destek bekliyoruz. Zirvenin ortaklarından bir tanesi olan ve bu sezon sadece bir maç kaybeden Ümraniyespor’u Konya’dan eli boş göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

POLAT MADENCİLİK’E TEŞEKKÜR

Anadolu Selçukspor, Hatay deplasmanının masraflarını karşılayan Polat Madencilik’e teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımızın 15.haftada Hatayspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ulaşım ve konaklama sponsorluğunu üstlenen Hüseyin Polat ve tüm POLAT MADENCİLİK çalışanlarına  teşekkür ediyoruz” denildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.