Geçtiğimiz ay en çok Cem Yılmaz konuşuldu

Geçtiğimiz ay en çok Cem Yılmaz konuşuldu
Ekim ayında en çok konuşulan ünlü isim, yeni filmi “Pek Yakında” vizyona giren Cem Yılmaz oldu. Ünlü komedyeni, Leman Sam, Yılmaz Erdoğan ve Gülben Ergen takip etti.

Medya Takip Merkezi’nin Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı rapora göre, Ekim ayının en çok konuşulan ünlü ismi, 3 bin 979 haberle Cem Yılmaz oldu.

Ünlü komedyen, Ekim ayında vizyona giren “Pek Yakında” filmi ile adından söz ettirirken; Türkiye’de kendini özgür hissetmediğini açıklamasıyla da magazin basınının gündeminde kaldı. Özel kiraladığı uçağın pilotuyla kavga ettiği iddiaları, Cem Yılmaz’ı magazin gündeminde tuttu.

Ekim ayında katıldığı bir televizyon programında, seyircinin acıktığını söylemesi üzerine ‘nerede bu patron, insanlar aç’ diye Acun Ilıcalı’ya sataşması da, hakkında ilgi çeken haberler arasında yer aldı. Aynı araştırmaya göre ayın en çok konuşulan bir diğer ünlü ismi, 3 bin 433 haberle Leman Sam oldu.

Ünlü şarkıcı, Kurban Bayramı’nda attığı tweet’le başta Bülent Arınç olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekti. Leman Sam’ı sırasıyla Yılmaz Erdoğan, Gülben Ergen ve Acun Ilıcalı takip ederken; Fahriye Evcen ilk kez listeye dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.