Geri sayım başladı

Geri sayım başladı
Amatör Küme Süper Grup’ta son haftalara girilirken nefesler de tutuldu

Spor Servisi

Amatör Küme Süper Grup’ta son haftalara girilirken nefesler de tutuldu. Büyük çekişmenin yaşandığı ligde Ereğlispor ile Karapınar Belediyespor arasında müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor. Son 270 dakika öncesinde bu iki ekip arasında sadece 1 puan fark var ve artık puan kaybının hiçbir telafisi kalmadı. Ligde küme düşme hattında da büyük bir çekişme yaşanıyor. Son sırada kalan Yeni Emirgazi’nin ardından küme düşecek iki takım kalan haftalarda belli olacak ancak 11. sıradaki Bozkır Gençlerbirliği’nin de umutları yok denecek kadar azaldı. Hattın 7 puan gerisinde kalan Bozkır ekibi kaybedeceği ilk puanla lige veda edecek.

Bu hafta sonu yapılacak olan YGS nedeniyle lige bir hafta ara verilirken, 20. hafta maçları 22 Mart Pazar günü oynanacak. Program şöyle:  12.00 İhsaniye GB-Ilgın Belediye (Cumhuriyet Sahası), 13.00 Ereğlispor-Ç. Çumra Belediye (Ereğli), 13.00 Y. Emirgazi-Bozkır GB (Emirgazi), 13.00 Kadınhanı Belediye-Muhasebe Gençler (Kadınhanı), 13.00 Beyşehir Belediye-Karapınar Belediye (Beyşehir) ve 14.00 Anadolu Dere-Selçukspor (2 Nolu Saha).

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.