Yargıtay'ın kararı Gezicilerin psikolojisini bozdu! Fatih Portakal yine "tehdit" moduna geçti!

Yargıtay'ın kararı Gezicilerin psikolojisini bozdu! Fatih Portakal yine "tehdit" moduna geçti!
Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin Kavala ve Atalay kararı Gezi kalkışmacıları ve destekçilerini adeta çıldırttı! Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye ara veren Fatih Portakal kararla ilgili tehditler savurdu

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, 8 sanıklı Gezi Parkı davasında, Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Can Atalay, Tayfun Kahraman, Mine Özerden ve Çiğdem Mater Utku'ya verilen 18'er yıl hapis cezalarını onaması Gezi kalkışmacılarını adeta çıldırttı.

Bunlardan biri de Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi övgüler düzdüğü Kemal Kılıçdaroğlu'na, hezimet sonrası "U" dönüşü yaparak, hakarete varan eleştiriler yönelten Fatih Portakal oldu.

SEÇİM ÖNCESİ TEHDİT MODUNA GERİ DÖNDÜ

Yargıtay'ın kararından rahatsız olan Fatih Portakal, hezimetle sonuçlanan seçimlerden önce yaptıkları gibi yine tehdit moduna geçti ve "Bu devran döndüğünde hesabı sorulacak" dedi.

ALPAY ÖZALAN'DAN SERT TEPKİ: "FONDAŞ BOZUNTUSU"

Fatih Portakal'a sert tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili ve Meclis İdari Amiri Alpay Özalan, "CHP’li, fondaş gazeteci bozuntusu Fatih Portakal, Gezi finansörü Osman Kavala’ya sahip çıkıp, iktidarı tehdit etti. Devran dönecek diyenler, ardına bakmadan bu ülkeden kaçtılar. Aziz milletimiz, sizin zihniyetinizin eline fırsat geçtiğinde neler yapabileceğinizi iyi bildiği için size asla o fırsatı vermeyecektir." dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.