Gökhan Tozoğlu Genel merkezde

Gökhan Tozoğlu Genel merkezde
İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Ankara ya çıkartma yaparak İyi Parti Genel merkezinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Ankara ya çıkartma yaparak İyi Parti Genel merkezinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

 

Partilerinin genel merkezinde düzenlenen avukatlık kanunu ve baroların yapılarını düzenleyen kanun değişikliğine karşı yürütülecek çalışmaların belirlenmesi için yapılan toplantıya katılan İl Başkanı Tozoğlu, toplantı sonrası ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Tozoğlu, yaptığı ziyaretler kapsamında; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Teşkilat Başkanı Koray Aydın ’ı, Genel sekreter Uğur Poyraz ve Sosyal Politikalar Başkanı Şenol Sunat ile görüşerek görüş alışverişinde bulundu.

 

Tozoğlu, sosyal medya hesabından ziyarete yönelik yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi:

“Bu gün genel merkezimizde avukatlık kanunu ve baroların yapılarını düzenleyen kanun değişikliğine karşı yürütülecek çalışmaların belirlenmesi amaçlı toplantımız sonrası teşkilat başkanımız Sn. Koray Aydın, Genel sekreterimiz Sn. Uğur Poyraz ve sosyal politikalar Başkanımız Şenol Sunat ’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra milletimizin umudu genel başkanımız Sayın Meral Akşener ile olağan kongremiz sonrası verimli bir istişare gerçekleştirdik. Tavsiyelerini dinledik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.