Gülben Ergen Apar Topar Mardin'e Gitti!

Gülben Ergen Apar Topar Mardin'e Gitti!
Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta konser veren Gülben Ergen, sahneden iner inmez ilk uçakla soluğu Mardin'de aldı.

Gül­ben Er­gen, yıl­ba­şı ge­ce­si Kıb­rı­s'­ta ver­di­ği kon­ser son­ra­sın­da Mar­di­n'­e koş­tu. Ünlü Sanatçı, 2015'in ilk saatlerinde 44 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Köyü'nü ziyaret etti.

Sah­ne­den iner in­mez ilk uçak­la Mardin'e gi­den sanatçı, ha­ya­tı­nın pro­je­si ola­rak gör­dü­ğü 'Ço­cuk­lar Gül­sün Di­ye­' kam­pan­ya­sı­nın baş­lan­gı­cı­nı da bu­ra­dan yap­mış­tı.

BU DE­RİN ŞEH­Rİ SO­LU­YA­CA­ĞIM

Mar­din Ha­va­alanı'n­dan fo­toğ­ra­fı­nı pay­la­şan Gül­ben Er­gen, "­Ha­ya­tı yaz­mak için ha­ya­tı din­le­mek, so­lu­mak, ya­şa­mak ge­rek. Bil­ge Kö­yü'nü, ya­şa­nan­la­rı, ora­da ta­nı­dı­ğım in­san­la­rı hiç unut­ma­dım. So­ma'yı unu­ta­ma­ya­ca­ğım gi­bi. Coş­ku­lu, al­kış­lı sah­ne­nin to­zu­nu ve ener­ji­si­ni ora­da bı­ra­kıp bu de­rin şeh­ri so­lu­ya­ca­ğı­m" dedi.

Ergen, eşi ile birlikte gittiği Mardin'de bir kilisenin önünde çektirdiği fotoğrafın altına, "Çocukları, gençleri, büyükleri, tanımadığımız insanları, kültürleri ve inançlarını ziyaret ettik. Çaylarını içtik" şeklinde not düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.