GÜNCELLEME - Diyarbakır'daki terör saldırısı

GÜNCELLEME - Diyarbakır'daki terör saldırısı
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda 7 polis şehit oldu, 13 polis memuru ile 14 sivil yaralandı - Valilik, Diyarbakır'da geçici olarak görevlendirilen personelin içi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda, 7 polis şehit oldu, 13 polis memuru ile 14 sivil yaralandı.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesine yönelik devam eden çalışmalar için Diyarbakır'da geçici olarak görevlendirilen personelin içinde bulunduğu zırhlı servis aracının Bağlar ilçesinin Bağcılar Mahallesi 1216 Sokak üzerinden geçişi esnasında servis aracına yönelik bomba yüklü araç ile saldırı düzenlendiği bildirildi.

Saldırıda ilk belirlemelere göre 7 emniyet mensubunun şehit olduğu, 13 emniyet mensubu ile 14 vatandaşın yaralandığı kaydedilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza başsağlığı diliyoruz. Yaralı Emniyet mensuplarımız ve vatandaşlarımız tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye kaldırılmıştır. Hastanede tedavileri devam eden emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Terör ve terör örgütlerine yönelik verilen mücadele kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.