GÜNCELLEME - Gaziantep'teki FETÖ/PDY operasyonu

GÜNCELLEME - Gaziantep'teki FETÖ/PDY operasyonu
Operasyonda gözaltına alınan 10 kişi, serbest bırakıldı- MAHKEME SONUCU EKLENDİ

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finans sağladıkları iddiasıyla başlatılan operasyonda gözaltına alınan 10 kişi, serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü operasyon kapsamında gözaltına alınan 10 kişinin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 5'i ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Diğer 5 zanlı ise, Şehitkamil Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli savcılıktaki ifadelerinin ardından, nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli de mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Gaziantep'te, önceki gün, FETÖ/PDY'ye finans sağladıkları iddiasıyla başlatılan ve Naksan Holding bünyesindeki birçok iş yeri ile fabrika ve eve düzenlenen operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlıların, terör örgütü FETÖ/PDY'ye maddi destekte bulundukları ve vergi kaçakçılığı yaptıkları öne sürülmüştü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.