Gürcü IŞİD Komutanı Öldürüldü

Gürcü IŞİD Komutanı Öldürüldü
Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, Rusya'yı tehdit eden açıklamalar yapan IŞİD komutanlarından Tarhan Bataraşvili'nin öldürüldüğünü açıkladı.

Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, Rusya'yı tehdit eden açıklamalar yapan IŞİD terör örgütü komutanlarından Tarhan Bataraşvili'nin öldürüldüğünü açıkladı.

"TEHDİT EDEN HERKESİ BU AKİBET BEKLİYOR"

Instagram hesabından açıklamada bulunan Kadirov, "Kendini Ömer Şişani olarak tanıtan İslam düşmanı Tarhan Bataraşvili öldürüldü. Rusya ve Çeçen halkını tehdit etmeye kalkışan herkesi bu akıbet bekliyor…" uyarısında bulundu.

"RUSYA'YA GELEMEYECEK OLDUĞU YERDE ÖLDÜRÜLÜCEK"

Bataraşvili, babasını telefonla arayarak birliğinin Irak ordusunu bozguna uğrattığını ve Musul'u aldığını söylemişti. Bataraşvili'ye ait olduğu iddia edilen görüntülerde de Rusya'ya yönelik tehditler yer almıştı. Kadirov o dönemde yaptığı açıklamalarda da Şişani'nin Rusya'ya gelemeyeceğini, bulunduğu yerde öldürüleceğini ifade etmişti.

Kadirov, Bataraşvili'nin ne şekilde ve nerede öldürüldüğü konusunda açıklamada bulunmadı. Çeçen lider Instagram hesabında Bataraşvili'nin cesedinin fotoğrafına da yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.