Uğur Özteke

Uğur Özteke

Güzel bir gün…

Güzel bir gün…

Bu Pazar her zamankinden farklı bir pazar, Allah’ın izni ile inşallah bizler için şehrimiz için ülkemiz için hayırlara vesile olur.

Biz bu pazarın farklılığına ve güzelliğine uygun olarak sizlerden gelen güzel şeyleri siz değerli okurlarımız ile paylaşmak istiyoruz.

SARAYKÖY’ÜN YOLLARI

28 Mayıs Çarşamba günü işadamı bir dostumuzun göndermiş olduğu fotoğraflarla görüşlerini sizler paylaşmış ve özetle;

“Bizim Sarayköy Yolu Uğur’um. Bizim bu yolu niye yapmazlar? Gerçi yeni yapıldı ama her yer yine delindi. Belediyeye söyledik. Yama ekibi geldi iki yeri yaptı. Ama yine onlarca delik var yolda”…

Ve aradan dört gün geçtikten sonra aynı abimiz bu kez bu fotoğrafı gönderip

foto-1-051.jpg

“Ya Allah sizlerden de, yöneticilerimizden de razı olsun. Bugün yollarımız yapılmış” diyordu. Bizde şehrin insanı adına konuya duyarlılık gösteren yöneticilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyoruz.

31 Mayıs Pazar günü yine bir okurumuzun feryadını “Emekliyim dolandırıldım, bana yazık değil mi?” başlığı ile gündeme taşımış ve “2 gün evvel aradılar. X bankasında hesabım ve kartım var. 27.05.2015 günü 444 53 nolu telefondan aradılar ve biz …… ………… arıyoruz 2 kartınız varmış birisini kapatmışsınız diğeri açık resmen kapatmamız için 45.. nolu kartınızın geri kalan 12 numarasını söyleyin dediler. Ve ardından da belgeleri size göndereceğiz, geri göndermeyin dediler. Ben de numarayı verdim kartı bugün kontrol ettim fazlalık çıktı. Meram …. ……….. bankası şubesine gittim oradan ekstre aldım. İnceledik online pament london gb firmasına 413.18 TL çekilmiş gözüküyordu. Deliye döndüm ve kartı kapattım ayrıca …. ….. Bankası Genel Müdürlüğü’ne bu olayı anlatan acil faks çektik alırsın yüzde elli ihtimalle diyorlar artık bakacağız ama moralim bozuldu aslında bayağıda dikkatliydim. Sözüm ona o kadar da dikkatliyim diye geçinirdim. Beni bile dolandırdılar.” Demiştik.

***

MAĞDUR EDİLEN EMEKLİYE SAHİP ÇIKAN BANKAYA…

Bu okurumuz da 3 Haziran Çarşamba günü bize şöyle bir mesaj gönderiyordu;

“Uğur bey kardeşim benim durumumu Pusula Gazetesinde yayınlamışsın. Beni bankadan aradılar.

Ayrıca o 414 TL harcama iptali denilerek geri iade edilmiş bu da beni bayağı memnun etti. Banka yöneticilerine de sizlere de çok teşekkür ederim”

Bizde yazımıza hassasiyet göstererek emekli okurumuzun mağduriyetinin önlenmesinden dolayı huzurlarınızda kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

***

Dedik ya bugün diğer günlerden farklı bir gün. Herkes vatandaşlık görevini yerine getirdikten sonra güzel ve hoş saatler geçirmeye çalışacaklar. Bizde bu farklı günde sizlerin mutluluklarının daim olmasını dilerken hastanelerde şifa bekleyen hastalarımıza Cenab-ı Allah’tan acil şifalar, hapishanelerdeki kader kurbanlarımıza da bol bol sabır dilerken bir an önce hayırlısı ile özgürlüklerine kavuşmalarını temenni ediyoruz.   

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Hayatta olabileceğimiz en güzel yer, bir duanın içinde yer almaktır.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Oy kuyruğunda sabırlı ve nazik olmayı öğrendiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR