Hadsiz yalancı Fransız Bernardoninin köpeği de Konya'da ölmemiş!

Hadsiz yalancı Fransız Bernardoninin köpeği de Konya'da ölmemiş!
 Muhabir
Konya ve Türk halkını hadsiz sözlerle karalamaya çalışan Fransız kaleci Paul Bernardoni'nin köpeğinin de Nevşehir'de öldüğü ortaya çıktı.

Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra Konya ve Türk halkını, siyaset kokan hadsiz sözlerle karalamaya çalışan Fransız kaleci Paul Bernardoni'nin köpeğinin de Nevşehir'de öldüğü ortaya çıktı.

Konyaspor'un karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı ve teşekkür ettiği Fransız kaleci Paul Bernardoni, hadsiz ve maksatlı sözlerle Konyaspor ve Konya şehri hakkında akıl almaz bir karalamaya imza atmıştı. Fransız basını da Bernardoni'nin ölen köpeği ve diğer konularda sözylediği hadsiz sözler üzerinden haberi, "Konya'da cehennemi yaşadı" şeklinde vermişti.

BAŞKAN KORKMAZ: KONYA'YA AYIP ETTİ

Bernardoni'nin sözleri Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'a soruldu.

Başkan Korkmaz şunları söyledi: "Bernardoni Konya’ya ayıp etti. Köpeği ölmüş doğru. Ama Konya'da değil Nevşehir’de ölmüş. Ben de kendisini arayıp yapabileceğim birşey var mı demiştim.

Yeni kulübüne yaranmak için mi böyle bir karalama yaptı bilmiyorum ama Konya'nın ve Konyaspor'un hak etmediği ve kabul etmeyeceği şeylerdir bunlar."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.