Hakkari'de 224 bekçi alınacak

Hakkari'de 224 bekçi alınacak
HAKKARİ (AA) - Hakkari'de mahalle ve çarşı merkezinde görevlendirilmek üzere 224 bekçinin alınacağı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet...

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de mahalle ve çarşı merkezinde görevlendirilmek üzere 224 bekçinin alınacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü merkez birimlerinde istihdam edilmek üzere 55, Yüksekova'da 125, Şemdinli'de 31, Çukurca'da 13 mahalle ve çarşı bekçisi alınacağı belirtildi.

Bekçi olmak isteyenlerin 25 Nisan'a kadar ilçe ve ilçe emniyet müdürlüklerine müracaat etmesi gerektiğinin belirtildiği açıklamada, başvurusu kabul edilenler arasında yapılacak sözlü sınavın ardından sonuçların açıklanacağı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sınavlara ilişkin diğer bilgilendirmeler Hakkari Valiliğinin resmi internet sitesinden yapılacak. Başvuru sahipleri bekçi alımına ilişkin diğer hususlardaki detaylı bilgileri 772 sayılı 'Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu ile Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliği'nden temin edebilirler."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.