Uğur Özteke

Uğur Özteke

HASTANE BAHÇELERİMİZ…

HASTANE BAHÇELERİMİZ…

Bugünün güzelliği ile siz değerli okurlarımızın, dostlarımızın dertleri ile dertlenmeye çalışacağız. Fikir alışverişi yapacağız. Eninde sonunda da Allah’ın izni ile ortak yolu bulacağız.

Önce duyarlı bir okurumuzun sigara konusunda özellikle de hastane bahçelerinde hem de Kan alma Merkezleri önündeki gördüğü rahatsız olduğu ve bizlerle paylaştığı sigara tiryakiliğinin fotoğraf karelerini sizlerle paylaşalım.

foto-1-030.jpegfoto-2-030.jpegfoto-3-028.jpeg

Evet, hiç sigara içmeyi beceremedim. Yaşım küçük(!). Belki büyüyünce onu da becerebilirim ama bu illet sigara tiryakiliğini anlayabilmiş değilim. Haaa içenleri seyrederken onların mutlu oluşlarını da çok net görebiliyorum. Ama bu zıkkım işte adamı öldürüyor. Daha ne diyeyim.

Mesela geçenlerde çok değerli dostum birlikte top, bilya boncuk, gazoz kapağı oynayarak büyüdüğümüz Ömeril Faruk Keresteci aradı. Biraz sitem etti. Çünkü öyle kolay kolay arayan bir insan da değildir Sayın Keresteci. Demek ki çok dolmuştu.  “Yahu Uğur’um Pusula Gazetesini her gün keyifle okuyorum. Diğer dergilerinizi takip ediyorum. Sizi tebrik ederim. Ama sana bir şey için kızıyorum. Ya Uğur’um sizin şu renkli yaşam sayfalarınız da hoşuma gidiyor. Ama milletin nargilelerle boy boy fotoğrafları çıkıyor ya. Sana da çok kızıyorum onlara da. O fotoğrafları koyma be gardaşım”…   

…………..

Faruk abimiz yüzde yüz haklı idi. Ama o fotoğraf karelerini sizler bize yayınlanması için gönderiyorsunuz ( ki çok teşekkür ederiz) ama hiç olmaz ise dumanlı olmayan kareler için biraz dikkat edelim mi?

Böylesi hem sizin için hem de bizim için güzel olacak.

PİŞKİNLİĞİ ÖNLEMENİN YOLU YOK Kİ...

foto-4-019.jpeg

Buyurun yine bir duyarlı dostumuz dayanamamış bu fotoğraf karesini çekmiş bize gönderiyordu.

Altına da şöyle diyordu;

“Uğur abicim hayırlı günler. Bunu şimdi Havzan’da çekiyorum. Bu kadar da pişkinlik olmaz ki”

………..

Ah canım kardeşim.

Ah güzel kardeşim.

Bak sen teşhisi ne de güzel koymuşum.

Bunun en kibar haline pişkinlik denir.

O de senin yüreğinin güzelliğinden.

Ben olsam  ………….. derim.

Ama onu da burada yazamıyorum işte.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bir yanlış varsa neticeden değil sebepten düzeltilmeli

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bencillikten kurtulduğumuz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR