İsmet Karababa

İsmet Karababa

Haydi Hayırlısı

Haydi Hayırlısı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda Konyaspor’umuz yeni yönetimine kavuştu, Ahmet Şan Gaziantepspor maçı sonrası yönetimine yönelik gelen eleştirilerin dozu artınca “o zaman benden bu kadar” dedi ancak camianın ileri gelenlerinin yoğun baskısı sonucu akliselim galip geldi Ahmet Şan ikna edildi ve devam kararı aldı. Yenilenerek genel kurulda güven tazeledi. 

Çimen, Dağlı, Olgun ve Diğerlerine Teşekkür 

Eski yol arkadaşlarının önemli isimlerinden Zeki Çimen, Hasan Dağlı, Aydın Olgun listenin dışında mı kaldı,kendilerimi istemedi bunu net bilmediğim için bu konuda yorum yapmam doğru olmaz bu güne kadar önemli hizmetleri olmuştur, her hizmet edene olduğu gibi bu ve diğer ayrılan yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek gerekir.

Yeni Stat ve Yeni  Hedeflere Yenilenerek Gidiliyor

Her değişim; yenilenme, yeni heyecanlar katma, yeni fikirlerle bezenme adına yapılır. Burada amaç kulübü yeni dönem için belirlenen hedefe ulaştırabilme adına yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyulmuş olacak ki başkanımız böyle bir tasarrufta bulunmuştur. Bunun ne getireceğini yeni stadımızla birlikte bekleyip göreceğiz.

Yeniden Yapılanma İçin Görevlendirme

Başkan Ahmet Şan ve ekibi Yenilenerek yol alalım düşüncesi içerisinde eksikliklerinden arınarak yeniden yapılanma ile birlikte yeni heyecanı ortaya çıkarma ve devamlılığı sürdürme adına eski yol arkadaşlarına 5 yeni önemli isimi takviye ederek oluşan yönetim içinden görev ve yetki alanlarında küçük çaplı değişikliklere de gittiler.

2.Başkan Fatih Yılmaz aynı görevi sürdürürken Futbol şubesi için Selçuk Aksoy’u Basın sözcülüğü için Ahmet Baydar’ı, Başkan Yrd. olarak Mehmet Akdaş’ı, Asbaşkan olarak Ömer Korkmaz’ın yanı sıra Altyapının başına tek isim olarak Necati Alper Sırıt’ın atanması bu konuda kendisine duyulan güveni yansıtması bakımından önemlidir.

Yeni görevlendirmelerle yeni dönemin yeniden yapılanmasına şekil verilirken, yönetime yeni katılan isimlerden; futbolculuk geçmişi, yöneticilik tecrübesi, iş alanındaki başarıları ile dikkat çeken Harun Aydın’ı Başkan Yardımcısı olarak,  geçmiş yıllarda da görev yapan yöneticilik konusunda yeterli bilgi ve birikime sahip Abdullah Şanlı ile birlikte Prof.Dr. Tunç Cevat Öğün hocayı, Hüseyin Polat, Erhan Gökmen, H.Ali Ünlü ve Cafer Başoda gibi isimleri yönetime katmaları yönetim açısından zenginlik olmuştur.

Yeni yönetimimize öncelikle başarılar dileyerek kalan 5 haftamızı sağ salim bitirelim ve ligde kalalım yeni sezon, yeni umut ve yeni hedefler için sonra değerlendirme yaparız. 

Baraj 37 Puan. 38 Puan bize yeter. Antalyaspor, Elazığspor, Kayserispor Düşer.

Ligin kalan 5 haftalık maç trafiğine baktığımda bana göre 34 puanın altında olan bizimle birlikte 6 takım düşme hattında görünüyor bu 6 takım arasında en avantajlı takım 3 iç saha maçı, kadro yapısı, son haftalardaki futbolları ile düşme adına en uzak olan takım Rizespor olarak görünüyor. Bana göre Antalyaspor, Elazığspor ve Kayserisspor düşecek takımlar olurlar.

Bizim 2 iç saha maçımız var alacağımız 3 puan en kötü Antalya ve Erciyesspor’dan biriyle ikili averaja kalmamızı sağlayabilir bu durumda iki takımada üstünlüğümüz var düşmeyiz. Süper ligde kalma adına 38 puan bize yeterli,37 puan ikili averaja bırakabilir burada da Antalyaspor ve Erciyesspor’a karşı avantajlıyız. Elazığspor’a karşı kötüyüz.

Elazığspor’un bu maç trafiğinde kurtarması biraz mucize. Kayserispor kesin düştüğüne göre 2 Kayseri takımını düşürmezler felsefesiyle bakacak olursak Erciyesspor’un 3 iç saha maçını da dikkate alırsak bu takımı Antalyaspor ve Elazığspor’a karşı biraz avantajlı kılıyor. Antalyaspor’un 3 iç saha maçına rağmen 28 puanda olması 3 maçı da alsa ancak 37 puan yapıyor deplasmandan puan getirse bile ancak 38 puan yapıyor ve son haftalardaki formsuzlukları dikkate alırsak bu hayli zor bu nedenle düşmeye daha yakın üçüncü takım olarak Antalyaspor görünüyor.

Futbol Camiasının Vefasızlığı,

Öncelikle annesini kaybeden Şefik Tarhan ve ailesine başsağlığı, merhumeye Allah’tan rahmet dilemek isterim. Şefik Tarhan eski kaleci, eski milli hakem, Konyaspor’un uzun dönem Genel Sekreterliğini, Hakemler Derneğinin başkanlığını yapmış, mülk kazandırmış bir futbol adamımız annesinin cenazesine katıldım, bunca hizmet verdiği bu camialardan hiç kimsenin olmaması Tarhan ailesi açısından değil futbol ailesinin geldiği nokta açısından çok üzücü bir durum, ölüm ve hastalık gerçeği ile her insanoğlu karşılaşıyor neden bu kadar duyarsızlaşan bir toplum yapısına dönüştük. Konyaspor eski yöneticilerinden Abidin Özşen, Alahattin Yüzer, TÜFAD Şube Bşk. Tuncay Şimşek, Eski hakemlerden Salih Elmalı, Yusuf Türkalp vardı sadece, Hakemler Derneği temsilcileri nerede? Futbol ailesi bu kadar mı duyarsızlaştı? Şefik Tarhan’ın o ihtişamlı dönemlerini düşünüp çevresinde pervane olanları hatırlayıp bu günü yaşayınca insanoğlunun vefasızlığını bir kez daha yaşıyorsun. Şefik Tarhan’ın hataları, eksiklikleri,zarar verdikleri olmuştur,kimin yok ki?

Ya onun varlığından sebeplenenleri,faydası dokunduklarını ne yapalım…!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İsmet Karababa Arşivi
SON YAZILAR