Haydi Kartal

Haydi Kartal
Yeşil-beyazlı temsilcimiz, ligin 10. haftasında bugün konuk edeceği Gençlerbirliği’ni yenerek, sahasındaki üst üste üçüncü galibiyetini almayı amaçlıyor.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz, ligin 10. haftasında bugün konuk edeceği Gençlerbirliği’ni yenerek, sahasındaki üst üste üçüncü galibiyetini almayı amaçlıyor. Torku Arena’da saat 19.00’da başlayacak maçı Barış Şimşek yönetecek

 

Seda Erciş/

Spor Toto Süper Lig’de 10. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor, bugün sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Medipol Başakşehir’e 4-0 mağlup olarak müthiş serisini sonlandıran yeşil-beyazlılar, bugün Gençlerbirliği karşısında kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Taraftarlarının da desteği ile iç sahadaki avantajını kullanacak olan temsilcimiz, iyi bir oyun ile alacağı galibiyeti tüm Konyalı taraftarlarına hediye etmek amacında. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde bu karşılamaya yoğun bir şekilde hazırlanan temsilcimiz, maçın teknik ve taktik çalışmalarını dün büyük bir ciddiyetle gerçekleştirdi. Ankara temsilcisi karşısında tüm önemleri alan yeşil-beyazlı ekip, adeta galibiyete odaklanmış durumda.

KARTAL, SAHASINDA 3.GALİBİYET PEŞİNDE

Torku Konyaspor, Süper Lig’de sahasında oynadığı son iki karşılamadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sezon sahasındaki ilk maçı Akhisar Belediyespor’a karşı oynayan ve rakibi ile berabere kalan yeşil-beyazlılar daha sonra Galatasaray ile karşılaştı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu maç ile beraber iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz, sırasıyla evinde Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor ile mücadele etti. Konyaspor, bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmayı başardı. Sahasındaki maçlarda toplam 7 puan toplayan yeşil-beyazlılar, söz konusu mücadelelerde 6 gol kaydedip kalesinde yine 6 gol gördü. Temsilcimiz bugünkü karşılaşmayı kazanıp evindeki üst üste 3. galibiyetini almayı hedefleyecek.  

KADRO BELİRSİZLİĞİ

Gençlerbirliği ile oynanacak karşılaşma öncesi temsilcimizde kadro belirsizliği sürüyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı bulunan ve hafta başından bu yana takımdan ayrı olarak çalışan İbrahim Sissoko ile kaleci Kaya Tarakçı’nın kadroda yer alamaması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların bir diğer oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ise bu maçta Aykut Kocaman’dan forma bekleyecek. Bir süredir sakatlığı bulunan ve uzun bir aranın ardından geçtiğimiz hafta ilk kez Başakşehir karşılaşmasında 64. dakikada oyuna giren Ömer’in sakatlığı tamamen geçmiş durumda.

MUHTEMEL 11

Torku Konyaspor’un Gençlerbirliği karşısındaki muhtemel 11’i şöyle, Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Ömer Ali Şahiner, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Samuel Holmen, Ali Çamdalı, Traore, Alban Meha, Rangelov, Bajic(Ömer). Diğer yandan Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında Büyükşehir Belediye Torku Arena’da oynanacak ve 19.00’da başlayacak maçta, hakem Barış Şimşek görev yapacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.