Hedef 1 numara

Hedef 1 numara
Tyrone Brazelton’un kadro dışı bırakılmasının ardından oyun kurucu arayışlarını hızlandıran Torku Konyaspor, takıma daha fazla katkı yapabilecek bir ismi getirmek için ince eleyip sık dokuyor

Torku Konyaspor’da Banvit yenilgisi Tyrone Brazelton için bardağı taşıran son damla oldu. Maç sonrasında da koçu tarafından isim verilerek eleştirilen ABD’li oyun kurucu yönetimin aldığı kararla kadro dışı bırakıldı. Banvit maçı sonrası oyun kurucu arayışlarına giren yeşil-beyazlılar, çok yönlü bir oyuncuyu takıma kazandırmak istiyor.

HATA YAPMAK İSTEMİYORLAR

Sezon ortasında takıma kazandırılması istenen oyuncunun hazır bir oyuncu olmasını isteyen yönetim, takıma direkt katkı yapabilecek bir isim üzerinde duruyor. Hem skor yükünü üstlenebilecek hem de takımın direksiyonunu alabilecek bir isim isteyen Torku Konyaspor yönetimi, aceleci davranmadan en doğru ismi takıma kazandırmanın peşinde.

7. YABANCIYA DA GİDEBİLİRLER

Brazelton sıkıntısı yaşanmadan skorer bir oyuncu isteyen Torku Konyaspor yönetimi şu anda önceliğini oyun kurucuya vermiş durumda. Yeşil-beyazlılar, oyun kurucu ile ilgili çalışmaları neticelendirdikten sonra, bir skorer oyuncu kadroya katmak istiyor. Brazelton’un sözleşmesinden çıkılması durumunda 7. yabancıyı da kadroya katmak isteyen yeşil-beyazlılar, bu transfer için aceleci davranmayacak. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.