İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Her Hafta Aynı Terane

Her Hafta Aynı Terane

Yaklaşık transfer sezonu açılalı bir ayı geçmiş durumda ve hala gözle görülür bir transfer yapılamadı. Bu hafta başlanacak süper lig maçlarıyla sezon açılmış olacak. Fakat Konya taraftarı kara kara düşünmeye başladı forvet hattına kimin alınacağı merak konusu.

Bizlere söylenen her hafta bildik aynı cümleler. Bu hafta imzalar art arda atılacak ama gelin görün ki ortada transfer felan yok. Geçen hafta sayın Işıkçeviren’nin sosyal medya hesabından yapmış olduğu forvet açıklamasıyla bir nebzede olsa Konya kamuoyu biraz rahatlamış gözükse de taraftarlar icraata bakmak istiyorlar. Üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala ortada gözle görülür bir durum yok.

Konyaspor camiası transfer haberleri beklerken dün beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Konyaspor’la özdeşleşen kaptan Selim Ay’la karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesh edildi. Buraya kadar diyeceğim bir şey yok. Bu her kulüpte olağan bir durumdur. Fakat kamuoyu transfer beklerken eldeki oyuncuları da göndermek biraz absürt olmuştur. Lakin bazen doğru zamanda gerçekleşmesi gerekir ayrılıkların. Arada ne oldu ne bitti de kaptanla karşılıklı sözleşme fesh edildi. Bunu yönetim taraftara açıklaması gerekir. Demek ki futbolda ahde vefa yokmuş eğer olsaydı önceki sezonlarda kaptanın nasıl canla başla savaştığını görmeyen taraftar yoktur. Şu bir gerçek ki Konyaspor’dan geçen sezon ne kadar maaş alıp da şimdi hangi takımla kaç paraya anlaştığını hemen hemen her kez bilmekte.

Federasyonun almış olduğu kararla ligin ilk yarısı bitimine kadar statlara seyirci alınmayacak. Bu en çok ta Konyaspor yönetimine yaramış olacak. Nedenine gelirsek seyirci statta olmayacak ve bir baskı görmeyecekler. Takım kötü sonuç alsa da umursamayacaklar.

Son olarak Konyaspor U19 takımında forma giyen kaleci Mustafa Berzan Aktaş,Alanya’da denizde yaşadığı kaza sonrası uzun süre tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Buradan Konyaspor ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabrı cemil versin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR