Yusuf Çelik

Yusuf Çelik

Hissikablelvuku

Hissikablelvuku

Merhabalar derdi Konyaspor olan değerli okur..

Yazıya başlarken şunu özellikle belirtmek isterim, uzun yıllardır böyle seyir zevki veren, sahada rakibi domine eden, hatta Galatasaray maçından sonra Tugay Kerimoğlu’nun dediği gibi rakibi aciz duruma düşüren bir Konyaspor izlememiştik. Öyle ki Altay maçını karnımı kaşıya kaşıya izlemedim desem yalan olur..

Yazının başında gardımı aldığıma göre bahsetmek istediğim ana fikre geçebilirim: Şöyle yakın geçmişe bir göz atarsak bu takım yıllarca Selim Ay, Ömer Ali, Volkan Fındıklıların, Muhammet Yürükuslu, Tolga Ünlü, Abdullah Çobanların, Ali Dere, İshak Çakmak, Recep Aydınların ekmeğini yedi, gençlerin şans bulduklarında neler yapabildiğini görmek için yukardaki isimler yetmez mi? Daha yakın geçmişe gelelim; Geçen sezonki Altınordu ve Antep kupa maçları hepimizin malumu, Ali Karakayalı, Ahmet Karademirli, Şener Kayalı, İsmail Güvenli Konyasporumuz, Altınordu ve Avrupa Ligini zorlayan Antep’i kupada saf dışı bırakırken, tamam bu sefer oldu dedik ama maalesef buda gol değil, bizler gençlerimizin mağlup durumdayken uzatmalarda değil, kademeli olarak artan sürelerle oyuna dahil olmalarını istiyoruz..

Sesimiz gider gitmez bilemeyiz ama şimdiden adını Büyük Konyaspor Taraftarının gönlüne ve Konyaspor Tarihine altın harflerle yazdırmış İlhan Hocaya seslenmek istiyorum, sahadaki yabancı sınırının önümüzdeki sezon 7, bir sonraki sezon 6 olacağını düşünürsek takviyelere eldeki cevherleri işleyerek şimdiden başlayabiliriz, Akademimiz muhteşem işler yapıyor, Genç Milli Takımlardan birçok oyuncumuz davet alıyor, akademi oyuncusu 17-18 yaşında gençlerimiz 2. Ligde skora katkı sağlıyor, Fatih Mankır, Adem Eren Kabak, Mehmet Ali Büyüksayar gibi isimler Yavru Kartalda muazzam işler yapıyor..

Gençlere güven, şans ver gençlere İlhan Hocam, taraftar Ahmet’in, Ekrem’in süre almasını istiyor taraftardan korkma, bu taraftar evinde 1 seneyi aşkın süre galibiyet görmedi de tek bir sefer ağzını açıp laf etmedi, Büyük Konyaspor Taraftarı mevcut profili ile süper ligin en olgun taraftarıdır, sabreder, idare eder, tolere eder, gençlerde camiayı muvaffak eder!

İnşaAllah..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Yusuf Çelik Arşivi

UMUT

17 Şubat 2020 Pazartesi 00:02
SON YAZILAR