İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

İleriyi görememek bu olsa gerek…

İleriyi görememek bu olsa gerek…

Lige verilen Dünya kupası arasından sonra kendi sahamızda Alanyaspor ile karşılaştık. Bu aralar bütün takımlar için sancılı olur. Ama bizim Konyaspor’umuzda daha belirgin olmuş.

O soğukta stadta yerini almış taraftarlar keyifli bir maç izlemeden evlerinin yolunu tuttular.

Fakat bu maç bize kupa maçında oynanan oyunun aynısı gibi geliyordu. Kupa maçına da daha çok yedek ağırlıklı oyuncularla çıkmıştık ve maç uzatmaya gitmişti hatırlarsanız. As oyuncu grubu olmasa kupada elenecektik.

Fakat bu takım sadece kupa veya Alanya maçlarında kötü değildi. Ligin başından beri istenileni veremeyen yedek kulübesinde alternatif olmayan bir takım iskeleti mevcut. Aylardır sakat olan Endri Çekici’yi bile oyunu değiştirir diye bekliyoruz. Bu kadar düşmüşüz performans olarak. Lig başlamadan aldığımız Pavicic ve Muric istenileni veremedi bir türlü. Sadece onlar mı Cebrail Karayel , Kahraman Demirtaş , Bruno Paza ve hatta geçen sene takımı sırtlayan Soner bile yokları oynuyorlar. Yönetime de hak vermek lazım takımın ekonomisini bozmamak istiyorlar. Lakin şurada iki kaliteli oyuncu almak bu kadar zor mu? İki kaliteli oyuncu alsan kazandırdığı maçlarla zaten maliyetini çıkaracak. Ondan sonra da bu köşede bu yazıları yazmamıza hiç gerek kalmayacak.

1.Lig’de oynayacak kapasitede olmayan oyuncuyu bizim yönetim hoppp bir bakmışsın alıvermiş. Ama fiyasko sadece takıma adapte olan Calvo’dan başka oyuncu yok. Anlayacağınız hep böyle olmadımı?

Şimdi gelecek hafta Bay geçiriyor Konyaspor. Ondan sonra evinde oynayacağı Sivas deplasman da Karagümrük ve yine evinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Bu maçlardan kaç puan alabiliriz. Bu oyunla ne verebilir takım düşünmemiz lazım. Ara transfer dönemin de illaki bu takıma takviye şart. Lakin ara transfer dönemleri her zaman sıkıntılı olmuştur. Bunu da hep beraber görüp yaşayacağız…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR