İrşad 9.senesinde yine kurban’da Tanzanya'daydı

İrşad 9.senesinde yine kurban’da Tanzanya'daydı
İrşad Dayanışma Vakfı her sene olduğu gibi bu senede de Tanzanya'daki Müslümanlarla kurban bayramını idrak etti. İhtiyaç sahiplerine kurban eti ikramında bulundu.

İrşad Dayanışma Vakfı her sene olduğu gibi bu senede de Tanzanya'daki Müslümanlarla kurban bayramını idrak etti. İhtiyaç sahiplerine kurban eti ikramında bulundu

9 senedir kurbanlıklarını bağışçılarından aldığı destek ile Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde kesimini gerçekleştiren İrşad Dayanışma Vakfı bu sene 3000 eve kurban eti ulaştırmanın sevincini yaşadı.

Darüsselam şehrinde bulunan Chamazi Islamic Okulunda gerçekleşen kurban kesimine çok sayıda et ihtiyaç sahibi Müslüman Tanzanyalı iştirak etti.

Uzman kasaplar tarafından islâmî kurallara uygun şekilde kesilen kurbanların başında Vakfın Konya ekibi de hazır bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İrşad Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Galip Doğan "Allah'ın izni ile bu senede bağışçılarımızın desteği ile Tanzanya'da kurban kesimi ve dağıtımının yanı sıra 600 gıda kolisi, 310 adet Kuran-ı Kerim Dağıtımı gerçekleştirmenin yanı sıra 35 yetim öğrencimizin bir yıllık medrese ücretlerini ödedik. Bağışta ve destekte bulunan herkese minnettarız."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.