İstikrar abideleri

İstikrar abideleri
Torku Konyaspor, kadro istikrarı bakımından Spor Toto Süper Ligi takımları arasında en önde yer alan takımlardan bir tanesi. Temsilcimiz, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile birlikte üçer futbolcu 11 müsabakada da yerlerini kimseye bırakmadı

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk 11 haftasında 15 takımdan 24 futbolcu tüm müsabakalarda doksanar dakika sahada kaldı. Ligde kadro istikrarını şartlar içerisinde en çok koruyabilen takımlardan biri de Torku Konyaspor oldu.

KONYASPOR’DA 3 İSİM

Torku Konyaspor, ligde kadro istikrarı bakımından en önde gelen kulüplerden biri olurken, yeşil-beyazlılarda 3 isim 11 maçta 990 dakika forma giydi. Savunma güvenliğini ön planda tuttuğu bilinen Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, defans kurgusunda yer alan 3 oyuncusuna maçların tamamında forma verdi. Yeşil-beyazlılarda, Vukovic, Ömer Ali Şahiner ve Mehmet Uslu, maçların tamamında forma giydi.

MEHMET USLU CEZALI

Bu istikrarı yakalayan diğer iki takım Beşiktaş ve Çaykur Rizespor’da kaleciler tüm maçlarda forma giyerken, saha içinden ise 2’şer oyuncuları tüm maçlarda forma giyebildi. Torku Konyaspor’un istikrarlı isimlerinden biri olan sol bek Mehmet Uslu, Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerken, kaptan Ali Çamdalı ise 5 dakika ile bu listenin dışında kaldı.  Antalyaspor, Eskişehirspor ve Trabzonspor'da ise toplam 990 dakika mücadele eden futbolcu bulunmadı. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.