Kadro çıkmazı

Kadro çıkmazı
Torku Konyaspor’da sakatlıklar ve cezalar, Kasımpaşa maçı öncesinde can sıkıyor. Orta saha ve defanstaki eksikliklerin takım savunmasını da etkileyeceğini düşünen teknik direktör Aykut Kocaman, kadro kurmakta zorlanıyor

Son haftalardaki çıkışını sürdürmek isteyen Torku Konyaspor’da eksikler takımı ciddi anlamda etkileyecek. Ligin kalbur üstü takımlarından Kasımpaşa ile oynayacak olan yeşil-beyazlılarda, teknik heyet kadro için ciddi bir beyin jimnastiğinin içine girdi. Sakat ve cezalıların çokluğu kadro kurgusunda sıkıntı yaratırken, Kocaman’ın taktik dizilişte de farklılığa gidebileceği öngörülüyor.

ORTA SAHA KARIŞTI

Yeşil-Beyazlılarda takımın en çok topla buluşan oyuncusu Ali Çamdalı’nın yokluğu oyunun her iki yönünü de etkileyecek. Tecrübeli kaptanın yokluğuna Meha’nın da sakatlığı eklenince Kocaman’ın orta saha kurgusunda değişikliğe gitmesi bekleniyor. Geçen haftanın başarılı oyuncusu Kibong’u orta sahada Holmen ya da Uğur’la beraber oynatması beklenen Kocaman’ın cezadan dönen Traore’ye de forma vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

DEFANSTA AKIL OYUNLARI

Cezalı Ali Turan’a Ömer Ali’nin de forma giyememe şüphesi eklenince defansta da akıl oyunları devreye girdi. Özellikle Ömer Ali’nin oynamama olasılığı Kocaman’ı sıkıntıya sokuyor. Ali Turan’ın da cezalı olması nedeniyle sağ bekte alternatifi azalan Kocaman, sağlık heyetine Ömer’in maça yetiştirilmesi talimatı verdi. Sağ stoperde ise Selim’in forma giymesi beklenirken, sakatlıktan dönen Dossa Junior’un da antrenmanlardaki hırslı görüntüsü Kocaman’ın elini rahatlatıyor. Kocaman, eksiklere rağmen oyuncularından en az 1 puanla sahadan ayrılmalarını istedi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.