Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

Kalkıştan Önce Son Çağrı!

Kalkıştan Önce Son Çağrı!

 

Türk tarihi keskin bir virajın eşiğinde! Hilal ile haçın mücadelesinde zorlu bir raunt geride kalıyor. Onlar yeniden Osmanlı kâbusu görmemek için bastırıyor, biz ise şanlı geçmişimizi yeni yeni hatırımıza alıp bir devinim içerisinde prangalardan kurtulmaya uğraşıyoruz.

Artık son günler. Cumhuriyet tarihimizin belki de en ehemmiyetli ameliyatına millet olarak hep birlikte gireceğiz. Ameliyattan başarı ile çıkıp masadan kalkabilirsek yepyeni bir ufuk ve sürprizler bizi bekliyor.

Bunun idrakine varanlar vardı.

Vatan millet ve devlet sevdalıları bu ölüm kalım mücadelesinde liderinin yanında durdu/durmaya devam ediyor.

Bu süreçte ‘hayır’dan uzaklaşan uzaklaştı lakin halen kararsız seçmenler veya sandığa gitmemeyi düşünen dostlar cumartesi gecesi yastığa başlarını koyduklarında çocuklarının dünya topraklarında mazlum olmamaları için bu sisteme EVET demeli. Bir 100 yıl daha beklemeye ne tahammülümüz var ne de imkânımız.

Siz bakmayın felaket tellallarına! Bu sistem ilk Erdoğan’ı yiyecek diyenlere aldırış etmeyin!

Kendinden emin bir şekilde HAYIR çıkacak diyen liderlerin gazına ve feykine gark olmayın.

Yıl geçmedi üzerinden hendeklerle ülkeyi teslim almayı bölmeyi parçalamayı hayal edenler şimdi nerede?

15 Temmuz’da Erdoğan’ı asgari Mursi tarzı bir son hazırlayanlar şimdi nerede?

Unutmayın! “Ortada devletin teslim alınması, ülkenin içeriden ve dışarıdan işgali, vatanın bölünmesi, şehirlerin düşürülmesi vakıası var.”

Bunlar yenilir yutulur cinsten şeyler değil. Bunlar bizim ve çocuklarımızın geleceği… Vatanımızın birliği beraberliği…

Bu fırsat bir daha karşımıza çıkar mı bilinmez! Zira 2002’de 363 vekil çıkarıp anayasa değişikliği ibaresinin a’sını ağzına alamayan bir partiden buralara kadar gelen bir milletin haykırışını duyun!

Uçak kalkıyor dostlar. Kaçırırsak çok üzüleceğiz! Tekrarı uzun yıllar olmayacak bir sefer bu! Bu satırlar da kalkıştan önce son çağrı…

Ya Devlet Ya Zillet!

Devletsizliğin ne demek olduğunu Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da, Libya’da, Afganistan’da yaşayanlar çok iyi biliyor! Oraları görenler de çok iyi biliyor.

Tüm Avrupa’nın Papa etrafında bir araya gelerek yeniden haçlı birliğini ortaya çıkardığı bir dönemde bu uçak kaçarsa vay halimize!

Elimizdeki devletten de olmamak için! Savaşın en şiddetli yaşandığı dönemlerde galip olabilmek için!

EVET! Sessiz sessiz köşe başlarına saklanıp en pısırık halleriyle “duruma göre konum alanlara” inat evet.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Emrullah Nergiz Arşivi
SON YAZILAR