Karapınar Esnaf Odası'ndan 'Alışverişi esnaftan yap' çağrısı

Karapınar Esnaf Odası'ndan 'Alışverişi esnaftan yap' çağrısı
Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Zengin yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların alışverişini esnaf yapmasına ilişkin çağrıda bulundu.

Zengin yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle esnafın zor günler yaşadığını belirterek, "Esnaf ve sanatkarlarımızın sadece devletimizin desteğine değil, aynı zamanda halkımızın da desteğine ihtiyacı vardır." dedi.

Yerel esnaftan alışveriş yapılması halinde paranın da ilçede kalacağını savunan Zengin, "Her zaman sizlerin yanında olan veresiye defterini açan, 'yoksa sonra verirsin' diyen, 'gel bir bardak çayımı iç' diyerek muhabbetini esirgemeyen, cenazenizde, düğününüzde yanınızda olan, mahalleyi, sokağı gözetleyen, çocuklarımızı kollayan esnafımıza sahip çıkma zamanıdır. İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde esnafımızın yanında olalım. Alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum